У США звільнили бармена і офіціантку за участь у зйомках фейку для Russia Today

У США звільнили бармена і офіціантку за участь у зйомках фейку для Russia Today
Бармена ресторану Lucy's Cantina Royale у Нью-Йорку Дарину Пауто звільнили після того, як вона від імені закладу організувала акцію на честь дня народження президента РФ Володимира Путіна і запросила знімальну групу Russia Today.

Про це пише 112 канал.

Разом з Пауто звільнили офіціантку Тамару Ілізарову, яка знялася в репортажі RT. За словами Пауто, менеджер ресторану звільнив її зі словами: «Я не хочу, але я повинен». У ресторані підтвердили звільнення працівників.

«Сказали в ресторані не з'являтися. Можливість працювати там далі я не розглядаю принципово», – заявила Пауто. За словами дівчини, вона пропрацювала в Lucy's Cantina Royale 2,5 року, а про звільнення дізналася з новин.

«Тамара – офіціантка, вона просто знялася у сюжеті. Кампанію я робила», – підкреслила вона.

Сюжет розповсюдило агентство Ruptly, що належить пропагандистському телеканалу Russia Today. У ньому працівниця ресторану на ім'я Тамара стверджувала, що в честь народження у 1952 році Путіна гостям подають «путінбургер» вагою 1952 грама. Представник закладу Шон Райан заявив, що ресторан «ніколи і ні в якій формі не відзначав день народження Володимира Путіна», і повідомив, що заклад проведе розгляд у зв'язку з цим сюжетом.

Пауто заявила, що придумала «путінбургер» як рекламну акцію та погодила її з менеджером ресторану Тімом Райаном (ЗМІ помилково називали його Тедом Брайаном).

Райан стверджує, що працівниця збрехала, попросивши зняти «щось для коледжу», а менеджер поняття не мав, що вона збирається зробити.

У свою чергу, Пауто заявила, що вірила, що сюжет стане в нагоді їй для навчання. Про плани організувати акцію вона розповідала напередодні дня народження Путіна, 6 жовтня, представникам агентства ТАСС.

«Я зателефонувала туди і залишила інформацію. Потім вони раптом мені передзвонили, від них приїхав чоловік. Після цього зателефонував Russia Today. Напевно, їм сказали про мене ТАСС, я не знаю», – розповів дівчина.

Пауто додала, що у неї немає фотографій, що підтверджують включення «путінбургера» в меню, а в соціальних мережах та на сайті ресторану про акції нічого не сказано, тому що вони оновлюється нерегулярно.

«Ми регулярно проводимо акції на підтримку хокейної команди Rangers, баскетбольної Nicks. З усіх свят, в Хеллоуїн, Новий рік одягаємося. Влаштовуємо потім змагання на кращий костюм. Придумувати акції – нормальна практика», – підкреслила вона.

На питання, чи купив хтось «путінбургер», звільнена працівниця відповіла, що кухарі зробили всього два «акційних» бургера, один з яких використовували у відео. У неї немає інформації, чи готувалися подібні бургери далі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як бачимо Путін ще нікого до добра не довів
Відповісти
Останні новини
У США звільнили бармена і офіціантку за участь у зйомках фейку для Russia Today
12 жовтень, 2017, 02:08