Донька Героя, якою опікується бабуся, мріє про велосипед

Донька Героя, якою опікується бабуся, мріє про велосипед
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Анічка Кравчук вже дуже скоро зустріне свій 6-й день народження.

Наша іменинниця є донькою захисника України Кравчука Андрія Олександровича, який влітку 2014 року був мобілізований в зону АТО.

Пройшов бойове хрещення у боях з окупантами у Дебальцево, в Ольховатці Донецької області. У січні-лютому 2015 року під час бойових операцій отримав кілька поранень та контузію, які і стали причиною раптової смерті у своїй частині у Мукачево. 25 травня того ж року душа Андрія відлетіла у небо… а четверо дітей залишилися під опікунством бабусі.

Нині дівчинка відвідує садочок «Сонечко», і, не зважаючи на складну ситуацію в сім’ї, не втрачає оптимізму та впевнено говорить, що проблем та негараздів у неї немає. «Все ОК!» – каже Анна. Вона дуже любить кататися на роликах та на велосипеді, тому на власний день народження у подарунок мріє отримати саме велосипед.

Ще одним захопленням Анюти є малювання, дівчинка залюбки спостерігає за природою і хоче колись навчитися передавати цю красу на полотнах. Тому вже переконана, що у майбутньому обов’язково стане художником.
Як і всі дітки її віку, Анічка любить дивитися мультфільми. Серед найулюбленіших - персонажі мультиків про Свинку Пеппу та Лунтика, та герої Маша і ведмідь з одноіменного мультсеріалу. А також Аня захоплюється музикою, тому мріє колись зустріти своїх кумирів - співаків Тіну Кароль та Монатіка.

Дівчинка дуже любить тваринок, особливо котиків, собачок, папужок, хом’ячків. А удома вона має маленьке кошенятко Моніку.

Анюта розповідає, що має одну шкідливу звичку – їсть багато солодощів, та відмовитись від цієї радості в житті поки що не може.

А про свої обов’язки у сім’ї дівчинка з усмішкою на обличчі говорить, що вони найчудовіші: слухатись бабусю та старшу сестричку і відвідувати дитячий садочок. Між іншим, вона багато чого переймає від сестрички Настусі – любов до музики та співу. Настя уже допомагає Ані вчити букви та гри на фортепіано. А зі своїми братиками Дмитриком та Максимом наша іменинниця просто весело проводить час.

Беззаперечним авторитетом для себе у житті Анна бачить своїх бабусю та дідуся, а також виховательку. З них і переймає модель поведінки, учиться, як правильно вчинити у тій чи іншій ситуації. З теплом відгукується дівчинка про волонтерів, що допомагають їй та її братикам і сестричці.

А про свою Україну іменинниця говорить, що це - квітуча держава, у якій живуть найпрекрасніші у світі люди. Та поряд з тим, Ані дуже хотілося б хоч одним оком поглянути, що ж такого цікавого за кордоном. Особливо захоплено розповідає про Болгарію, бо там цього року відпочивала її старша сестричка завдяки волонтерам. Тож дівчинка теж мріє колись туди потрапити.

Бабуся, котра взяла на себе обов’язки по догляду за усіма чотирма дітьми загиблого Героя, від себе зазначає, що у матеріальному плані їй часто буває дуже скрутно. Тому не відмовиться від підтримки, як фінансової, так і у вигляді одягу та взуття діткам (необхідні розміри для Ані ми вкажемо нижче).

Тож, як бачимо, серед дітей Небесного Легіону є і такі, які окрім батька не мають ще й матері, і є повними сиротами. Але вони не нарікають на долю, вони зростають, огортаючи любов’ю один одного, щоб потім, у далекому майбутньому створити свої власні повноцінні родини у незалежній і мирній державі.

Багатьом із нас потрібно повчитися у цих діток сили та мужності, витривалості та прощення. Та, попри все, вони залишаються дітьми і потребують нашої з вами опіки та уваги, особливо на власні Дні народження.

Тому волонтери проекту «Діти Небесного Легіону» закликають волинян допомогти влаштувати дитині свято.

Інформація для благодійників: день народження Анни - 30 жовтня, їй виповниться 6 років. Розмір одягу: по віку. Розмір взуття: 30.
Омріяний подарунок: велосипед.

Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Донька Героя, якою опікується бабуся, мріє про велосипед
12 жовтень, 2017, 19:25