У центрі Ковеля влаштували осінній ярмарок

У центрі Ковеля влаштували осінній ярмарок
На центральній площі Ковеля з ініціативи міського голови Олега Кіндера відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції.

Про це інформує прес-служба Ковельської міської ради.

Представлена продукція вироблена в особистих селянських та фермерських господарствах, із залученням виробників продовольчих товарів міста, Ковельського району, Волинської та інших областей, оптово-роздрібних закладів.

Вже не вперше подібні заходи для ковельчан організовує міська влада. І все для того, аби люди могли зробити запаси на зиму овочів, придбати м'ясну, молочну продукцію, мед, саджанці дерев та квітів, інші товари за доступними цінами та у зручному для себе місці.

Покупці прицінювалися, торгувалися, а продавці робили їм знижки, що особливо радувало відвідувачів ярмарку. Тож задоволеними залишилися усі.

Враховуючи побажання і потреби ковельчан, на ярмарку був представлений хороший асортимент продукції. Серед постійних реалізаторів - ТзОВ «Волиньзернопродукт», ТзОВ «Юкон-Продтрейд», ПрАТ «Деражнянський молочний завод», приватні підприємці, медярі, фермерські господарства.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У центрі Ковеля влаштували осінній ярмарок
18 жовтень, 2017, 14:06