Додати запис

Як викрадають гроші з кредитних карток у клієнтів ПриватБанка?....

Ще місяць тому я міг би вступити у дискусію і захищати добре ім’я ПриватБанка. Проте, читайте далі…
20.05.2015 р. я опинився в досить складній для себе ситуації, адже зранку о 5 год. без мого відома з моєї кредитної картки ПриватБанка було перераховано на мою ж інтернет карту ПриватБанк в сумі 12600,00 грн. (+комісія банку 504,00 грн.), а потім двома платежами в сумі 5561,43 грн. та 6673,72 грн. на інтернет-магазин W.QIWI.RU.. Свою кредитну картку я нікому не передавав, ПІН-код не розголошував, а вказані кошти було вилучено з картки у нічний час, коли я та члени моєї сім’ї спали. Я зі своєї сторони цього ж дня 07:20 год. зателефонував за номером 3700 і заблокував ці картки і у відділенні банку - отримав нові. Працівники банку пообіцяли провести розслідування по даному факту та з’ясувати причину неправомірного зняття моїх коштів. Але саме цікаве те, що згідно виписки по моєму рахунку від 22.05.2015р. , залишок коштів після операції на Інтернет карті становив 12248,25 (завірена виписка на руках). Проте уже 25.05.2015 р. згідно виписки з Банку – сума залишку після операції лише 13,10 грн. Таким чином, «Приватбанк», маючи ще 20.05.2015 р. в наявності інформацію від клієнта про незаконне списання коштів, дозволив провести платіж з інтернет- карти на W.QIWI.RU.
Станом на сьогоднішній день ПриватБанк офіційно не повідомив про причини незаконного зняття коштів з мого рахунку. При розмові по телефоні з представником служби безпеки банку довелося почути таку відповідь:
- Переказ коштів був через мій «Приват24», причому приходили 19 смс і дзвінки на мій телефон і я всі операції підтверджував (хоча це не правда – я нічого не підтверджував!!!!)
- ПриватБанк вважає, що я не все говорю, і щось приховую, а також, я сам винен у тому, що хтось отримав доступ до моїх даних, мені потрібно було краще слідкувати за цим. І тепер, мені доведеться самому погасити усі борги перед банком(зняття коштів невідомими мені особами, комісії при цих переказах?!?!?).
Також зараз в міліції ведеться досудове слідство про скоєння крадіжки.
Тепер чекаю на офіційний лист з відповіддю від ПриватБанку, який, я вже здогадуюся, буде негативним для мене.
Тому після цього всього вирішив розірвати стосунки із ПриватБанком і не довіряти йому будь-які свої особисті кошти.
Так, що майте на увазі, якщо ви опинитесь в такій ситуації, будьте готові, що в кінцевому результаті вам доведеться за усе відповідати!!!
Ну, що ж будемо тепер боротися за свої права, адже причиною списання моїх кредитних коштів можуть бути як дії шахраїв, так і безпосередньо неправомірні дії ПриватБанку.
З повагою, Макарчук А.П.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жах який
Відповісти
А якщо звернутись до вашого тел.оператора і хай би надали інфу про ваші вихідні смс на ті короткі номери. Тобто чи справді з вашого тел було підтвердження приватівських операцій?
Відповісти
Звертались до оператора і він каже, що якби я був на контрактній основі, то можна було б це зробити, а так не можливо. Що всі питання до відсилача смс, тобто до ПриватБанка. Поїду в центральний офіс Київстар і там буду виясняти
Відповісти
Пошліть тих прихватівських дол..бів на 3 веселих.
Правова позиція
Верховного Суду України в справі № 6-71цс15(постанова від 13.05.2015р.)

Відповідно до пунктів 6.7, 6.8 Положення «Про порядок емісії спеціальних платіжних засобів і здійснення операцій з їх використанням», затвердженого постановою Правління Національного банку України від 30 квітня 2010 року № 223 банк у разі здійснення недозволеної або некоректно виконаної платіжної операції, якщо користувач невідкладно повідомив про платіжні операції, що ним не виконувалися або які були виконані некоректно, негайно відшкодовує платнику суму такої операції та, за необхідності, відновлює залишок коштів на рахунку до того стану, у якому він був перед виконанням цієї операції. Користувач не несе відповідальності за здійснення платіжних операцій, якщо спеціальний платіжний засіб було використано без фізичного пред’явлення користувачем або електронної ідентифікації самого спеціального платіжного засобу та його держателя, крім випадків, коли доведено, що користувач своїми діями чи бездіяльністю сприяв втраті, незаконному використанню персонального ідентифікаційного номера або іншої інформації, яка дає змогу ініціювати платіжні операції.
Не встановивши обставин, які безспірно доводять, що користувач своїми діями чи бездіяльністю сприяв втраті, незаконному використанню ПІН-коду або іншої інформації, яка дає змогу ініціювати платіжні операції, касаційний суд дійшов помилкового висновку про вину ОСОБА_1 як підставу цивільно-правової відповідальності.
Відповісти
Раджу дописувачу скористатись рекламою ВП (www.volynpost.com/news/50959-zroby-tatu-dopomozhy-soldatu) і зробити на чолі напис великими літерами ЛОХ. Також дуже помічним буде купити мінеральну воду і запити нею пропалі гроші.
Відповісти
приват банк в багатьох питаннях зручний, але тримати там власні кошти у сумі більше ніж на 2-3 тис грн великий ризик.
ви не один потерпілий від цього банку.
скілки люде "попало" на гроші через те, що їм не встановлюють нульовий кредит по картці і не повідомляють про наслідки та умови користування грошами з картки у "мінус".
штраф за просрочку - 500 (!!!) грн. тобто, ви не повернули вчасно 20 грн і всьо, віддасте 500 плюс відсотки.
драконовські та неадекватні умови цього банку змушують виводити власні кошти з карток одразу із їх надходженням.
Відповісти
Приват банк це такий розвод і то цілу дорогу якщо не тут то там кинуть на бабло
Відповісти
Перш ніж звинувачувати банківську систему проаналізуйте усю попередню роботу в інтренеті ( особливо магазини, оголошення) де ви вказували номер телефону. Раджу шукати причину ще й у собі.
Відповісти
В тому і справа - ніде засвідчений я не був. Проте, по роду своєї діяльності мій номер багато хто знає. Навіщо ж тоді телефон - як ніхто його не знатиме? І саме цікаве те, що приватбанк каже, що надіслав мені СМС і я їх підтверджував. А сьогодні Київстар надав відповідь, що смс до мене не надходило і ніяких дублікатів сім картки не було. Тоді хто обманює?
Відповісти
Анологічна ситуація відбулась в мене, подав позов до суду в суді побачимо чим закінчиться
Відповісти
Давайте об'єднуватись- я також подав уже до суду.
Відповісти
Давайте. Бо я потрапила в аналогічну ситуацію. Напишіть, як ваші справи. Чи чогось добилися?
Відповісти