Додати запис

«Алкомекка Луцька» - Не реклама


Ну що ж, попри усе, Самооборона Волині спільно з міліцією та профкомом заводу "Кромберг і Шуберт" досягла певних успіхів.
Ми не хочемо, щоб жителі і гості міста бачили картину масових п'янок на вулицях Луцька, тому це питання уже стало принциповим.
Після багатомісячних рейдів алкоголь уже розпивають в рази менше, ніж півроку тому, але наш "одноногий інвалід" у жовтому Рено Кенго Роман Левчук все ще "в кущах" в пакетах намагається продавати.


А ось підприємець Пархомчук Михайло Михайлович ні від нікого не ховається, як продавав так і продає алкоголь після 22.00. Коли ж його продавців міліція спільно із Самообороною ловить на порушенні режиму продажу алкоголю, він просто звільняє цього продавця, а за законом відповідальність несе той хто продав, а не власник. Міська ж рада, не зважаючи на систематичні порушення цим підприємцем надала йому земельну ділянку під генделик за копійки:
http://www.lutskrada.gov.ua/prescription/pro-prodazh-gromadyanynu-parhomchuku-myhaylu-myhaylovychu-u-vlasnist-zemelnoyi-dilyanky
Даний заклад на Сагайдачного 1а, працює без будь яких погоджень режиму роботи і став меккою для повій, їх клієнтів та усіх любителів нічних п'янок, прикро, але й багато неповнолітніх там кучкуються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ти і лох, стільки людей наламав які після тяжкої зміни хтють випити по 100 грам, горіти тобі за таке в пеклі!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
ти б краще не по магазинах бігав, а по районах і подворотнях, ловив би тих, хто розпиває спиртні напої і порушує громадський порядок
Відповісти
Точно,лох горохівський
Відповісти
Зайнятись немає чим. А на місцевих виборах восени попреться в депутати. Лохи, хто за них проголосує.
Відповісти
Правильно все хлопці роблять. Правопорушення легше попередити, аніж потім усувати "по районам".
Відповісти