Володимир Пащенко: Авторські програми на «12-му каналі» з'являться за два місяці

Володимир Пащенко: Авторські програми на «12-му каналі» з'являться за два місяці
Володимира Пащенка на Волині знають з різних боків. Він і ресторатор, і громадський діяч, і медійник.

Нещодавно в ефір, поки в технічному форматі, вийшов «12 канал». Володимир Пащенко - ідейний натхненник та керівник цього проекту. Однак відомо, що це не єдиний медіа-проект, до якого він причетний. Тому й наше перше питання про те, чи сьогодні «12 канал» серед його пріоритетів.

************

- Я повністю зосереджений на цьому проекті, на цьому каналі, ми будемо іти в інтернет. Сайт є і він повноцінно працює. Можливо не так повноцінно як ТСН. Але ми зараз працюємо не над сайтом, а над додатками для мобільних пристроїв, і я бачу за цим майбутнє.

- А чому саме 12 канал? Чому така назва?


- Навколо цифри 12 є багато різних речей: 12 місяців, 12 символів зодіаку, 12 апостолів, 12 іудейських колін, дюжина – це 12. Багато чого. По життю в мене з цією цифрою було дуже багато щасливих моментів. І так співпало, що я зрозумів, що 12-го каналу дієвого великого немає, є 112, але це 100 і 12, а от 12 – немає, і я чомусь вирішив 12.

- У студії багато цікавих дизайнерських рішень. Хто це все робив?

- Один із провідних фахівців з Києва. Люди, які робили ці речі для провідних національних каналів. Я дуже задоволений роботою, яка відбувається.

Те, що ви бачите зараз, це є технічне мовлення, неповне, невсеохоплююче, я надіюсь, що все-таки за деякий час ми зможемо в повній мірі розкрити потенціал нашого каналу.



- Яку частину рішень приймаєте саме Ви?

- Я займаюсь стратегічними речами, такими яка формат самого каналу, просування каналу, технічне просування каналу і найголовніше – приймаю участь у селекції персоналу, тому що головне в будь-якій справі – це люди.

- Коли будуть авторські програми?

Я думаю, що за два місяці ми зробимо авторські програми, навіть скажу більше: від мене. І якщо все буде добре, за півроку ми формат дещо змінимо і він буде більше нагадувати телевізійний канал «Fox News», якщо говорити про українські канали – більше нагадуватиме 112 канал. Це вже буде студійна робота, робота з гостями, буде більше динаміки.

Ми суто новинний канал, суто інформаційно-аналітичний канал. І ми цієї стратегії будемо дотримуватись. Тому що на сьогоднішній день ми відчуваємо, що у глядача є потреба в оперативних якісних новинах, незаангажованих. Тому нема в редакційні політиці жодного перекосу, жодного схилу до якоїсь групи чи інтересів власника.



Важко було налагодити цей процес і найняти людей в Луцьку?

Так, тому що серед місцевих професіоналів, спеціалістів побутує думка, що якщо власник чи керівник проекту не є експертом у телевізійній справі, то, напевно, в нього все має закінчитись за декілька місяців, награється і кине.

Але насправді, ті хто знає мене трішечки більше, знає, що жоден проект мій не закінчився на низькому старті. Все працює, і навіть ті проекти, якими я зараз не володію, теж працюють і досить успішно. Слідкуйте за новинами «12-го каналу» і ви все побачите.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
Синагоги Волині: Ковель
27 вересень, 2017, 09:03
Володимир Пащенко: Авторські програми на «12-му каналі» з'являться за два місяці
26 вересень, 2017, 09:03