«ІнспекторGym». «СтанОК»: дошка рекордів і пліснява

«ІнспекторGym». «СтанОК»: дошка рекордів і пліснява
Все більше людей прагнуть не просто маскувати проблемні зони свого тіла «правильним» одягом, а виглядати чудово у будь-якому вбранні, навіть більше – мати спортивну фігуру. А оскільки жодна дієта не наростить м’язи без фізичних зусиль, люди вирушають у спортивні заклади.

Щоб допомогти лучанам зорієнтуватись у виборі спортивного закладу для вдосконалення фігури, Інформаційне агентство ВолиньPost створило новий проект «ІнспекторGym». Дізнатись деталі проекту можна за посиланням.

«Інспектори» вже перевірили «Sportclub Pumper» та завітали у тренажерну залу «Energym».

Наступний заклад, який відвідали «інспектори», - тренажерний зал «СтанОК».

1. Зручність доїзду.

«Тренажерка» розташована на вулиці Станіславського, 11. З інших мікрорайонів сюди їздить чимало маршруток та тролейбусів. Поблизу закладу є невелика територія для паркування.

2. Обслуговування.

Дівчина на ресепшені люб’язна та позитивна, пояснює, як потрапити у зал та роздягальні, розповідає про варіанти вибору абонементів та про те, відколи і чому зросли на них ціни.

Станом на 9:30 вона – єдиний працівник у закладі. За період перебування у залі більше нікого з персоналу «інспектори» не побачили.

3. Роздягальня.

Вочевидь, зал розрахований на невелику кількість відвідувачів, оскільки роздягальня маленька – на 14 людей.
Жіноча роздягальня
Жіноча роздягальня
Чоловіча роздягальня
Чоловіча роздягальня

У чоловічій є дві лавочки, у жіночій – лише одна.

У роздягальні чисто, проте відразу впадають в око чиїсь лосіни на підвіконні та цілий арсенал кросівок зверху на шафках, хоча на момент приходу «інспекторів» в залі був лише один чоловік.
Взуття відвідувачів у жіночій роздягальні
Взуття відвідувачів у жіночій роздягальні

У чоловічій роздягальні – невідомо ким залишені напризволяще пляшки з водою.

Є дзеркало та фен для волосся. Стоїть сміттєва урна.


4. Душ.

Для чоловіків передбачили дві душові кабінки, для жінок – одну.
Жіночий душ
Жіночий душ
Чоловічий душ
Чоловічий душ

Шторки запліснявілі, а в чоловічому душі пліснява поширилася ще й на вікно та стіну.

Для усіх відвідувачів розмістили прохання: економте гарячу воду. У жіночому душі файл із цим написом зсередини «прикрашений» довгою чорною волосиною.
Звернення до відвідувачів, прикрашене волосиною
Звернення до відвідувачів, прикрашене волосиною


5. Туалет.

Туалет один – спільний для чоловіків і жінок. У ньому чисто, є умивальник, мило, сушка для рук, туалетний папір. Щоправда, нема дзеркала.


6. Зал.

Тренажерний зал складається з двох кімнат – залу із силовими тренажерами та залу для фітнесу.

Зали невеликі за розмірами, особливо друга: у ній комфортно займатись лише за умови, якщо водночас присутні не більше двох-трьох людей.

Тренажерів – по одному екземпляру кожного виду. Оскільки зал невеликий, між деякими дуже мало місця. З цієї причини тут незручно робити вправи, які вимагають руху по залі, приміром випади. Інакше це будуть випади з перешкодами, які треба постійно оминати.

Тумба дуже маленька – степ і стрибки на висоту півметра і вище виконати на ній неможливо. Крім того, невеликий ваговий діапазон гантелей.

Кардіозона – це дві бігові доріжки, орбітрек та велотренажер. Перед однією з доріжок на стіні висить «плазма». Щоправда, вимкнена. Інша доріжка розташована навпроти вікна, на якому відсутні жалюзі, через що одному з «інспекторів» прямо в очі світило сонце. Вранці бігати на цій доріжці краще все-таки в сонячних окулярах.

Цікаво, що в «тренажерці» є дошка рекордів, де зафіксовані найкращі результати відвідувачів з певних вправ. Приміром, найдовший період перебування у «планці».


7. Мікроклімат.

Зал із силовими тренажерами добре освітлений за рахунок вікон, що виходять на схід та південь. Зал для фітнесу має гірше освітлення, адже тут денне світло потрапляє через вікно невеликого розміру.

Провітрювання та температура в залі комфортні. Музика звучить надто тихо, натомість деякі тренажери скриплять. Плазмові телевізори не увімкнені.

Кольорова гама інтер’єру тренажерної зали – це поєднання зеленого та салатового кольорів. Дотримання стилю простежується і в жіночому душі, адже шторка із малюнками зеленого кольору. У чоловічих душових стиль змінюється: шторки блакитного забарвлення.

Прикрасою закладу є акваріум, розміщений на ресепшені.

8. Акції та абонементи.

Абонементи можна придбати для занять протягом місяця, трьох місяців, на півроку та на рік.

При купівлі абонементів на три місяці діє знижка 15 %, піврічних – 20 %, річних – 30 %.

Всі абонементи поділяються на три категорії залежно від часу занять: необмежений денний (з 8:00 до 18:00), необмежений обідній (з 12:00 до 16:00), необмежений повного дня (з 8:00 до 22:00).

Крім того, є дитячі та підліткові абонементи, які передбачають 8 занять з тренером до 18:00.

9. Графік роботи.

З понеділка по п’ятницю з 8:00 до 22:00, в суботу – з 9:00 до 20:00, у неділю – з 9:00 до 15:00.

10. Додаткові послуги.

Зате у закладі є вага-аналізатор, за допомогою якої можна визначити не тільки масу тіла, а й процентне співвідношення жиру в організму, відсоток у тілі води, м'язової та кісткової маси тощо.

Також тут можна купити дещо зі спортивного одягу та харчування.

За результатами перевірки «інспекторів», заклад «СтанОК» отримав таку оцінку:

Загальна кількість зірочок - 53 зі 100 можливих (за кожен пункт максимально можна було отримати 10).

Звертаємо увагу, що думки «інспекторів» є суб'єктивними твердженнями і не є «останніми інстанціями» для дискусій щодо переваг тих чи інших залів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тренажерка над центральною дорогою. До зупинки громадського транспорту (тролейбуси 1,1а,2,2а; маршрутні таксі: 4,9,9а,10,11, 14,28) 10 метрів від вхідних дверей; стоянка безкоштовна за метрів 5 і ви ставите 7 балів за зручність доїзду??????
Відповісти
Вітаю, зараз світломаскування пропоную, адже
Відповісти
Останні статті
«ІнспекторGym». «СтанОК»: дошка рекордів і пліснява
25 жовтень, 2017, 10:15
«Абетка» Петра Шпиги
23 жовтень, 2017, 11:10