Приємна новина! У Луцьку запрацювало нове таксі «GPS taxi 305»*

Приємна новина! У Луцьку запрацювало нове таксі  «GPS taxi 305»*
«GPS taxi 305» на ринку послуг таксі - не новачки. Працюють вони вже 18 років та мають головний офіс у Рівному.

Кажуть, що руйнують стереотип про брутальних невдоволених таксистів, хамовитих операторів та несправні автомобілі. Так, їхні авто приїжджають на виклик за 3 хвилини, а вартість поїздки клієнт дізнається під час оформлення замовлення.

Директор «GPS taxi 305» Ольга Папсуєва розповідає, що у Рівному вони є лідером серед служб таксі, обслуговують велику кількість постійних клієнтів.

Наразі відкрили свій філіал у Луцьку, планують надавати лучанам високий рівень послуг таксі, адже їхнім клієнтам в місті Рівне не доводиться чекати на автомобіль більше, ніж 3 хвилини. Також додають, що зроблять все можливе, аби досягти швидкої подачі таксі в місті Луцьк.

«Ми вважаємо Луцьк перспективним містом. Проаналізувавши ринок таксі бачимо, що можемо дати клієнту новий кращий сервіс та якісне обслуговування. Адже наша «фішка» - це використання новітніх технологій в роботі. Щоб замовити таксі достатньо набрати з мобільного зручний короткий номер 305. Водій отримує замовлення за допомогою мобільного додатку, в якому він бачить не тільки як проїхати до клієнта, але і як довезти клієнта до потрібного йому місця призначення. Час очікування таксі зведений до мінімуму завдяки тому, що до клієнта приїжджає найближчий до нього автомобіль.

Директор «GPS taxi 305» Ольга Папсуєва
Директор «GPS taxi 305» Ольга Папсуєва


Це добре як для клієнта, так і для водія. Як тільки авто назначено на замовлення , клієнт отримує смс – повідомлення з інформацією про авто та кількість хвилин до його приїзду. Середній час подачі авто в Рівному 3 хвилини. Клієнт не встиг одягнутися, взутися, а таксі вже приїхало», - розповідає Ольга Папсуєва.

«Ми пропонуємо клієнту обрати клас автомобіля: «економ», «стандарт» або «комфорт». «Економ» - це базовий тариф. У цьому випадку клієнт отримує будь-яку машину, яка є найближчою до нього. Замовивши авто класу «Стандарт» клієнт гарантовано отримає авто вищого класу, обов’язково - іномарку. В класі «Комфорт» надають послуги найкращі авто на службі. Враховуючи досвід у Рівному, можна зазначити, що клієнти користуються всіма класами, в залежності від ситуації. Можливо, комусь треба машина на весілля або хлопець хоче вразити свою дівчину. Є різні ситуації», - додає вона.

Вартість поїздки клієнту повідомляють відразу при оформленні замовлення.

«Ціни в «економ» тарифі будуть в середньому такі, як і в луцьких службах таксі. «Стандарт» та «комфорт» будуть дорожчими.

«Окрім звичайних автомобілів ми пропонуємо послуги мінівенів, які можуть перевозити від 5 до 8 пасажирів. Якщо є потреба перевезти негабаритний вантаж, домашніх улюбленців або подати автомобіль із низькою посадкою ми без проблем допоможемо у цьому. Головне, щоб клієнт повідомив про це під час замовлення», - каже директор.

У Луцьку працюють адміністратори «GPS Тaxi 305», колл-центр знаходиться в Рівному. Розповідає, що до відбору та навчання операторів відносяться дуже відповідально. Для працівників колл-центру проводяться тренінги для підвищення рівня кваліфікації.



«Наш колл-центр обладнаний сучасною технікою. Середній прийом замовлення від клієнта триває 25 секунд. Основна задача оператора - це чітко і швидко прийняти замовлення. Наші оператори доброзичливі та готові допомогти клієнту у будь-якій ситуації. Наша команда - професіонали своєї справи. На сьогоднішній день маємо достатню кількість операторів для того, щоб забезпечити прийом замовлень від луцьких клієнтів», - каже директор.



Адміністратори «GPS Taxi 305» відповідально відносяться і до відбору автомобілів, які залучають до співпраці.

«При прийомі кожний автомобіль оглядаємо та оцінюємо його технічний стан. Інструктуємо водія та ознайомлюємо його з нашими стандартами роботи.

До співпраці запрошуємо водіїв-власників транспортних засобів. Основні вимоги до водія – це технічно справний автомобіль та водійський стаж від 3 років. Основний обов'язок водія транспортної компанії «GPS Taxi 305» - забезпечити максимальну безпеку, комфорт та високу культуру обслуговування клієнта. Зручний робочий графік водій складає собі сам, а заробіток його залежить від часу, проведеного за кермом», - додає вона.

«Запрошуємо Вас скористатися послугами «GPS Taxi 305», викликавши таксі з мобільного за номером 305! Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!» - додає пані Ольга.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Адже наша «фішка» - це використання новітніх технологій в роботі. Щоб замовити таксі достатньо набрати з мобільного зручний короткий номер 305."
ІМХО, викликати авто через мобільний додаток набагато зручніше ніж замовляти через смс. Надіюсь, що вони попрацюють в цьому напрямку
Відповісти