Волинські регіонали почали впевнено перемагати*

Волинські регіонали почали впевнено перемагати*
Українське суспільство нині живе в очікуванні парламентських виборів. Мабуть, саме тому з кожним днем політичні баталії набувають все більшої гостроти: опозиційні сили, відчуваючи свою слабкість на електоральному полі, всіма зусиллями намагаються дискредитувати діючу владу, лякаючи народ економічними негараздами, репресіями і ще хто знає чим. На фоні цієї істерії та політичного балагану українська влада виглядає значно переконливіше, адже, попри існуючі труднощі, продовжує працювати задля покращення життя народу. Цілком логічно, що прості люди починають більше довіряти партії влади, а не крикунам на майданах. Підтвердженням цього є переконлива перемога кандидатів від Партії регіонів на виборах сільських голів 9 вересня 2012 року у трьох сільських радах Волині.

Вибори сільських голів відбулися на території чотирьох сільських рад Волині, при цьому явка виборців була високою: від 65 до 83%. Такі факти дають підстави прогнозувати, що і під час виборів до Верховної Ради України на виборчі дільниці теж прийде багато людей.

Варто сказати, що у районах напередодні народного волевиявлення відбулися збори первинних партійних організацій Партії регіонів. Їхні учасники спільно делегували своїх однопартійців кандидатами на посади голів сільських рад.

За підсумками позачергових виборів міських, сільських та селищних голів 9 вересня по Скірченській сільській раді Горохівського району впевнену перемогу здобув член Партії регіонів Микола Лизун, за якого проголосувало 58,52% виборців з 352 чоловік, які того дня прийшли на дільницю. Загалом у виборах взяло участь 82,63% громадян, які мають право голосу.

Чергова і впевнена перемога ще одного кандидата від Партії регіонів Федора Третяка зафіксована у Холоневичівській сільській раді Ківерцівського району. Його підтримало 45,19% виборців з 810, які взяли участь у голосуванні. Явка населення становила 82,74%.

Сільським головою Ростанської сільської ради Шацького району став Віталій Вирвич, який балотувався на цю посаду за підтримки Партії регіонів. За нього віддали свої голоси 52,28% виборців з 373, які прийшли на дільницю. Своїм конституційним правом скористалися 79,53% жителів сільської ради, які мають право голосу.

Позачергові вибори міських, сільських та селищних голів також відбулися у Доротищенській сільській раді Ковельського району, де перемогу здобув член ВО «Батьківщина» Валерій Галаша. За нього проголосувало 39,86% громадян з 424 виборців, які взяли участь у голосуванні. Явка виборців становила 65,13% від кількості жителів сільської ради, які мають право голосу.

Порівнюючи результати позачергових виборів міських, сільських та селищних голів у цих чотирьох сільських радах очевидним стає те, що представники Партії регіонів набирають значно більше голосів, ніж переможець виборів від опозиційних сил. Адже ефективна, послідовна і відповідальна діяльність голови Партії регіонів Миколи Азарова та Почесного Лідера Віктора Януковича стимулює тенденцію росту її популярності.

Політична реклама, яка сьогодні використовується опонентами Партії регіонів, дає підстави говорити про використання брудних передвиборчих технологій. Людей лякають репресіями, тим що забиратимуть майно, хоча насправді все це чистої води вимисел.

Партія регіонів у цьому відношенні виграє, бо нікого і ні в чому не звинувачує (хоча фактів і підстав для цього більше, ніж достатньо), а спокійно, доступно і ненав’язливо розповідає про свої напрацювання.

Більш цивілізовані способи агітації поряд з ефективною, результативною і очевидною роботою, безсумнівно, більше подобаються людям. Це і зрозуміло, адже громадяни втомилися від безперервних політичних перепалок на телебаченні і на сторінках преси. Народ хоче спокійного стабільного життя, яке він давно заслужив. Партія регіонів готова зробити його таким, адже має у своїй команді розумних, ділових і відповідальних людей, здатних самовіддано працювати на благо рідної землі, і разом з волинянами БУДУВАТИ НОВУ ВОЛИНЬ.

Северин СОРОКА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лапша, і при тому з дуже неприємним душком!
Сумно що так швидко росте популяція баранів.
Відповісти
На цьому їх перемоги і закінчаться.
Відповісти