Автоосінь від Skoda: стильна Octavia, економна Yeti та доступніший Superb*

Автоосінь від Skoda: стильна Octavia, економна Yeti та доступніший Superb*
Автомобіль Skoda Octavia у Луцьку відтепер можна придбати з пакетом додаткових опцій усього від 21 290 доларів США, а Skoda Superb стала на 16 тисяч гривень дешевшою.

Компанія «Промтехсервіс», яка є офіційним дилером Skoda у Волинській області, представила нові умови для автомобілістів. Серед новин осені – Skoda Octavia А5 з додатковим пакетом опцій Skoda style, зменшення ціни на Skoda Superb та розширення можливостей кросовера Yeti.

Все та ж Octavia А5 та Fabia з новими опціями

Нові автомобілі з додатковим пакетом Skoda style комплектуються додатковими опціями просто на заводі, ще під час виготовлення. Тому отримати авто з бажаними додатковими функціями автомобіліст зможе значно швидше, аніж коли б він замовляв опції додатково.



Перевага цієї пропозиції не лише у тому, що автомобіль доставляється з виробництва максимально швидко, а й в тому, що автолюбитель економить в середньому до 14 тисяч гривень, замовляючи авто з пакетом Skoda style.

Пропонуються окремі додаткові пакети до різних комплектацій. Наприклад, додаткові опції до комплектації Ambition – це Jumbo Box з переднім підлокітником та аудіороз’ємом, малий шкіряний пакет, тобто обрамлення керма шкірою, легкосплавні диски та передні протитуманні фари.

Набір додаткових опцій до комплектації Elegance включатиме систему кондиціонування з електрорегулюванням і фільтром Climatronic, підлокітник Jumbo Box з аудіороз’ємом, обігрів передніх сидінь, задній парктронік, Maxi Dot, легкосплавні диски Proxima 6,5 J x 16 та малий шкіряний пакет.

Окрім моделі Octavia А5 з пакетом опцій, стали доступні моделі Skoda Fabia та Skoda Fabia Combi. Сімейний компактний хетчбек є універсалом у своєму роді, безпечним малолітражним автомобілем.

Пакет опцій до комплектації Fabia Active включає антиблокувальну систему гальмування, систему контролю за гальмуванням двигуна, Dual Rate, кондиціонер Climatic з механічним регулюванням, закрите з підсвіткою відділення для рукавиць, радіопідготовку 1 DIN Aftermarket, чотири динаміки та сидіння для водія з регульованою висотою. Придбати автомобіль з пакетом опцій можна від 13 550 доларів США.

Прямо зі складу – за найнижчими цінами

Для тих, хто хоче купити автомобіль Skoda у найшвидший термін за найоптимальнішу ціну, є автомобілі, які вже знаходяться у салоні в Луцьку. Тут представлений модельний ряд Octavia А5 та Combi А5 базової комплектації. Кожен автомобіль, який клієнт готовий забрати прямо зі складу, обійдеться значно дешевше, аніж такий же автомобіль, привезений на замовлення.

Автомобілі, які вже є на складі у Луцьку
Автомобілі, які вже є на складі у Луцьку


Наприклад, Octavia Ambition базової комплектації з 2-кубічним дизельним двигуном та шестиступінчастою коробкою передач, наявна на складі, коштуватиме на майже 16 тисяч гривень дешевше, ніж замовлена.

Додамо, що у базову комплектацію Octavia Ambition входить іммобілайзер, бортовий комп’ютер, кондиціонер Climatic з автоматичним регулюванням і фільтром, система ABS, подушка безпеки водія і переднього пасажира, задні дискові гальма, WOKS підголовники, галогенові передні фари з DE-модулем і показниками повороту, центральний замок, радіо «SWING» 2-DIN з CD і MP3-плеєром, передні і задні електросклопідйомники, атермічні скла та інші опції.

Тільки ті, кому доводилося купувати авто на замовлення, зрозуміють, наскільки це зручно: під час вибору і купівлі бачити саме ту машину, якою їздитимеш, й до того ж забрати її у день покупки.

«Аристократ» Skoda Superb став більш доступнішим, а Yeti - економнішим

Авто Skoda Superb належить до автомобілів бізнес-класу. Проте тепер просторий всередині, місткий та елегантний ззовні седан став доступніший для любителів комфорту, швидкості і надійності.

Skoda Superb
Skoda Superb


Чотиридверний седан класу «E» Skoda Superb зменшив свою ціну у всіх комплектаціях - в середньому на 16 тисяч гривень. Наприклад, якщо раніше модель Skoda Superb Active з бензиновим двигуном об’ємом 1,8 кубів коштувала 28,5 тисяч доларів США, то тепер її ціна складає 26,5 тисяч доларів.



А компактний кросовер Skoda Yeti збільшив свою функціональність. До останнього часу на українському ринку була доступна лише одна модель – Yeti Elegance з двигуном 1,8 кубів та механічною коробкою передач.

Skoda Yeti
Skoda Yeti
Skoda Yeti
Skoda Yeti
Skoda Yeti
Skoda Yeti


Тепер автолюбителі можуть оцінити моделі з меншим об’ємом двигуна, автоматичною коробкою передач та переднім приводом. Тому Yeti став доступним за нижчою ціною для любителів кросоверів.

* * *

До слова, вже у першому кварталі 2013 року лучани зможуть оцінити потужності, комфорт і дизайн нової Skoda Rapid. Машина повністю відповідає своїй назві (Rapid – «швидкий») та є бюджетним седаном, що виконаний у новому кузові типу ліфтбек. Чеська новинка, яку представили на автосалоні у Парижі у кінці вересня 2012 року займе місце між Fabia і Octavia як за якісними характеристиками, так і за ціною.

Тетяна ГРІШИНА (ВолиньPost)

Детальніше ознайомитися з пропозиціями можна у компанії "Промтехсервіс" (Луцьк, просп. Відродження, 34), телефон: (0332) 78 73 87.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоч хтось ціни скинув.
можливо до нового року готуються?
О_о
Відповісти
А ціни, звичайно, для звичайних українців із звичайними "захмарними" доходами 1000 - 2500 грн. Завтра підемо і викупимо всі авто...!
Відповісти
Я був в салоні, проходив тест-драйв на Superb. Дійсно тачка класна.
Відповісти
Ми раді за вас :)
Відповісти
Просто скоро Шкода Октавія перестануть випускати і замінять дану модель на Шкода Рапід
Відповісти
Хочу рапід.
Читав на автоконсалтінгу що це реально крута тачка.
Відповісти
Останні статті
Автоосінь від Skoda: стильна Octavia, економна Yeti та доступніший Superb*
15 жовтень, 2012, 16:48