Волинська компанія зводить будинки за цінами квартир*

Волинська компанія зводить будинки за цінами квартир*

Все більше волинян надають перевагу проживанню у власному будинку.
Квартира - це добре, однак для сімей з дітьми приватне обійстя з альтанкою, двориком, гаражем та клаптиком землі для саду є найкращим варіантом.

Для тих, хто вважає, що будівництво - це дорого та довго, є гарна новина. Відтепер за ціною квартири можна збудувати справжній просторий будинок всього лише за 3 місяці. При цьому не маючи зайвих клопотів та не витрачаючи нервів.

Будівництво каркасних будинків уже давно набрало обертів за кордоном. Затишні будиночки, створені за цією технологією, високо оцінили у багатьох країнах Європи, Америці та Канаді.

Величезними перевагами каркасного будівництва є висока якість за цілком доступну ціну.

Короткий термін будівництва: уже за 3-4 місяці ви можете в'їхати у нову, повністю готову оселю.

На Волині будівництвом каркасних будинків займається компанія «Луцьк Буд Каркас», яка стрімко розвивається на ринку України і має гарний досвід у цій сфері та схвальні відгуки клієнтів, які уже спокійно проживають в своїх нових комфортних домівках.

Для клієнтів «Луцьк Буд Каркас» створені усі умови, аби замовник отримав вчасно і якісно виконану роботу, не переймаючись через деталі.

Аби не виникало ніяких розбіжностей та суперечностей, для кожного, хто хоче отримати якісне житло, створюють індивідуальний проект та технічні креслення, враховуючи усі побажання замовника.

Креслення та проектування кожної стіни будинків «Луцьк Буд Каркас» здійснюють з урахуванням майбутньої електричної мережі, кабелів телебачення та інтернету. Окрім того, технологія обробки деревини та будівництва дозволяє цілком безпечно використовувати справжні каміни, що не лише додають затишку, а й значно економлять вартість опалення, що на сьогодні є дуже важливим моментом.

Європейська технологія будівництва, перевірена та випробувана роками й досвідом, дає гарантію того, що ваш будинок буде стійким, комфортним та матиме гарний естетичний вигляд.

Завдяки легкості конструкцій каркасний будинок не вимагає виготовлення масивного фундаменту. Як правило, каркасні будинки монтуються на легких і недорогих фундаментах: мілкозаглиблена стрічка, фундаментна плита, буронабивні або гвинтові палі. Каркасні будинки настільки легкі (зазвичай менше 20 тонн), що їх можна підняти домкратом без руйнування з метою ремонту фундаменту будинку.

Низька вага каркасних будинків, у поєднанні з жорсткими матеріалами, такими як OSB плити, дозволяє створювати конструкції, менш схильні до руйнувань через особливості ґрунту.

Щоби переконати скептиків, які думають, що каркасні будинки крихкі та незручні, провели спеціальні дослідження.

Шестиповерхову каркасну будівлю помістили на спеціальну установку, що імітує рухи ґрунту при землетрусі в шість балів. Як показав експеримент, будівля лишається неушкодженою, тож ви можете бути певними, що жодна стихія не зруйнує вашу оселю, і ви дійсно почуватиметесь у ній, як у фортеці.

Стіни і перекриття каркасного будинку, на відміну від будинків, зведених з каменю, цегли або бетону, не мають достатньої маси теплоємних матеріалів, щоб забезпечити хорошу термічну стабільність. На практиці це означає, що каркасний будинок набагато швидше протопити взимку або охолодити влітку кондиціонером, адже не потрібно змінювати температуру масивної стіни з цегли або блоків.

«Луцьк Буд Каркас» займається повним спектром будівельних послуг:

-виготовлення фундаменту (палевий, стрічковий, монолітний, комбінований);
-виробництво і транспортування елементів будинку;
-монтажні роботи (монтаж даху, вікон, дверей);
-прокладання інженерних комунікацій;
-внутрішнє і зовнішнє оздоблення будинку (за бажанням забудовника).

Вартість 1 метра квадратного у будинку становить від 40 умовних одиниць - ціна дешевша ніж на квартири у багатоповерхівках.

За технологією, яку використовують у «Луцьк Буд Каркас», можна збудувати як житловий будинок на кілька поверхів, так і дачний будиночок, криті альтанки, баню чи навіть склад.

Спеціалісти підприємства надають детальну консультацію та повну інформацію стосовно будівництва, а також супровідну допомогу при підготовці та виготовленні необхідної документації.

Детальна інформація за телефонами:

+38 096 860 84 34
+38 097 896 42 58

E-mail: [email protected]
сайт: www.budkarkas.com
Facebook: Луцьк Буд Каркас
Instagram: Луцьк Буд Каркас
YouTube: Луцьк Буд Каркас


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
Колекторів хочуть знищити
16 листопад, 2011, 16:15
Волинська компанія зводить будинки за цінами квартир*
14 серпень, 1919, 14:44