ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН: магазин, що говорить сам за себе

ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН: магазин, що говорить сам за себе
До новорічно-різдвяних свят лишилося зовсім трішки. Саме час обирати подарунки. Чим же потішити дорогих людей і де відшукати приємну дрібничку?

На щастя, сьогодні у Луцьку не бракує магазинів, у яких вам готові допомогти з вибором подарунка. Тільки от щиро перейматися бажаннями клієнта готові не всі. У нас же вміють продати що завгодно – аби тільки купували.

Не нав’язувати товар покупцеві – один із принципів у роботі магазину ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН компанії ГРАНД ПЕРСОНА. Тут вас привітно зустрінуть, дадуть відповіді на усі запитання, покажуть усе, що попросите, навіть якщо зрештою нічого не придбаєте. У магазині легко і затишно, товари – якісні й обов’язково стильні.

Директор магазину Наталія Мельничук розповідає: ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН працює уже п’ятий рік. За цей час магазин встиг полюбитися лучанам і не тільки. Має багато постійних клієнтів і завжди радий новим обличчям.

Тут усе тішить: і самі товари, і привітний персонал, і музика, яка лунає, і навіть квітковий запах магазину. Та особливий магазин саме своїм товаром – жодних підробок, тільки оригінальні та ясні речі.

ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН представляє якісний товар від європейських виробників. Співпрацює з французькими, німецькими та польськими компаніями. Тут можна придбати посуд, скло, кришталь, різноманітні деталі для інтер’єру. У магазині можна вибрати прикраси, вироби ручної роботи, тут є товари для дітей. Також можна замовити вишукані меблі, які додадуть затишку й доповнять інтер’єр оселі. Продають тут навіть запахи для будинків, пахучі гелі для душу і креми для тіла, сувенірне милко – усе виготовляється з натуральних рослинних компонентів.

Наталія Мельничук тішиться: магазин співпрацює з талановитими лучанами, вироби яких тут можна придбати. Це Ніна Вітюк, яка власноруч створює прикраси (браслети, кольє, сережки) з натурального каменю та шкіри. У магазині представлені дивовижні статуетки ангелів авторства лучанки Катерини Новак, неймовірно майстерно вишиті шовком картини Оксани Бєлих і унікальні українські ляльки-мотанки від мисткині Ксені Дехтярук. А Ігор Баран виготовляє декоративні санчата, магнітики та чимало всього іншого.

Дирекція і працівники магазину стежать за модою та вимогами клієнтів, за останніми тенденціями у декорі, тому завжди вчасно і доречно магазин змінює свій асортимент.

Останні два роки більше схильні до домашнього декору. Бо саме цього людям зараз не вистачає, розповідає Наталія Мельничук. Якщо ще кілька років тому популярним був стиль «модерн», то тепер актуальний так званий «французький» стиль. Цей стиль – суміш селянської простоти, барокової розкоші і сучасних форм.

Нині, напередодні новорічно-різдвяних свят, у магазині можна придбати вишукані та стильні прикраси, які змусять ностальгувати за дитинством – іграшки, які дуже нагадують старі добрі радянські. Працівниці магазину власноруч складають оригінальні новорічні композиції, можуть прикрасити до свят оселю, вбрати ялинку.

З особливою любов’ю тут ставляться до квітів. Вам ніколи не продадуть несвіжий букет. Квіти у ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН – тільки вищої якості, які можуть зберігатися до двох тижнів.

Замовляють квіткову красу здебільшого у Голландії. Тут можна придбати як класичні троянди, тюльпани, гвоздики, так і екзотику. Хочете, як у казці, підсніжники взимку? Замовте заздалегідь – і квіткова казка буде у вас в руках. Еквадорська троянда, до прикладу, коштує від 8 до 20 гривень. А у п’ятницю, суботу і неділю квіти можна придбати за півціни – це традиційний подарунок для клієнтів.

Крім того, у магазині можна вибрати рослини у горщиках, штучні квіти, є послуга доставки. А ще можна оформити весільний комплект: букет, бутоньєрки, браслети, квіти в зачіску, оформлення машин, квіткові композиції для ресторану або ж оформлення залу. І головне: клієнт платить лише за букет, ідеї та поради працівників магазину – в подарунок.

Директорка ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН Наталія Мельничук не приховує: товари недешеві. Але це свідчення того, що вам продають не підробку, не дешевий китайський непотріб, а саме брендову річ. Не розчарувати покупця, здивувати і приємно вразити – ось чого прагнуть працівники магазину.

Тут працюють привітні продавці-консультанти і флористи. Усі – до неможливого творчі й талановиті люди.

«Кожен може бути сам собі дизайнером. І з нашою допомогою виробляти у своїй домівці власний неповторний стиль. Ми просто підказуємо, як це зробити краще», – констатує Наталія Мельничук.

Напередодні Нового року та Різдва у магазині діють акції та розпродажі. Зараз предмети декору, посуд та інші дивовижні вироби можна придбати за знижками: від 20 до 50%. Тут із щирою радістю чекають на нових клієнтів, яким готові допомогти обрати свою дрібничку. Працівники магазину наголошують: пишна розкіш – не в моді, в моді – стильні дрібнички, якими варто радувати себе і своїх близьких.

Алла БЕРЕЖНИЦЬКА

*****

ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН: «Ми завжди з вами!»

Луцьк, просп. Перемоги, 6, (0332) 24-01-98
магазин працює з 08:00 до 20:00



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гарно у вас...)
Відповісти
На фотках все таке симпатичне!
Відповісти
Гарно, все гарно, дуже класний посуд та зайчик:)
Але яка ціна того всього, не в усіх людей є можливість придбати такі речі..., реклама Бровіну гарна, сумніву нема магазин класний,але він дорогий...,асортимент хороший, але повторююся не всі мають змогу такі речі купувати, нажаль...Та не завжди у них щастя...
Відповісти
на те воно і "ексклюзив"...
дійсно дороге, але не таке як у всіх)))
Бровіну взагалі респект.
Відповісти
До чого ця стаття, шановні? Зробіть окрему рубрику ДЛЯ РЕКЛАМИ і там ...
Відповісти
Тюльпани в даний момент є?
Відповісти
Останні статті
ДЕКОР БУКЕТ & ДИЗАЙН: магазин, що говорить сам за себе
19 грудень, 2012, 15:00