Облаштування офісу «під ключ»: чому волинський бізнес обирає «Офіс Центр»*

Облаштування офісу «під ключ»: чому волинський бізнес обирає «Офіс Центр»*
Мережа магазинів «Офіс Центр» відома щонайменше широким асортиментом дійсно естетичної канцелярії. Однак це – не єдина перевага. За 28 років на ринку мережа магазинів встигла заробити авторитет, зібравши до школи не одне покоління «першачків» і допомігши з обладнанням для офісу багатьом представникам бізнесу.

Послугами мережі користуються й величезні волинські підприємства, адже в асортименті магазину є навіть пакувальні матеріали, як-от стрейч-плівка. Та що найголовніше: придбати товари можна відразу у великій кількості, не хвилюючись про наявність або, скажімо, затримку доставки. Річ у тім, що «Офіс Центр» працює у сегменті B2B – «business to business».

Журналісти Інформаційного агентства ВолиньPost детальніше розпитали про товари «для бізнесу» у керівника мережі магазинів «Офіс Центр» у Луцьку Олега Кобилинського. Про те, для чого потрібен персональний менеджер, що таке обладнання робочого місця «під ключ» і які додаткові послуги надають у магазинах мережі, – у нашому матеріалі.

«В «Офіс Центр» є все і навіть трохи більше»


Керівник мережі переконує: асортимент товарів «Офіс Центр» без перебільшення – величезний. Придбати, каже, можна будь-що: від кави з цукерками – до мікрохвильової печі. У тому й родзинка магазину. Жартома запитуємо, чи є оливки до вина і… таки є (поруч із відділом техніки).

«В «Офіс Центр» є все і навіть трохи більше. Окрім гарних канцтоварів, продаємо меблі для офісу, зокрема крісла, побутову хімію. Є навіть пакувальні матеріали: стрейч-плівка, стрічка клейка (скотч) та товари для пакування продуктів харчування, як-от плівка харчова, ланч-бокси, силіконізований папір, пергамент тощо. А ще – подарунки для колег: від цукерок – до ручок з гравіюванням», – розповідає Олег Кобилинський.

Усі товари можна придбати за перерахунком. На запитання, чому краще придбати крісло для офісу саме в «Офіс Центр», а не в меблевому магазині, відповідає: «Щонайменше через те, що ми працюємо з ПДВ». Якщо коротко: небюджетна організація, яка придбає крісло в «Офіс Центр», може подати рахунок або звіт про витрати.

«Не кожен меблевий магазин може зробити податкову накладну. А ми можемо, оскільки продаємо офіційно. Наші клієнти це дуже цінують. Тут варто зазначити, що Україна таки розвивається, «йде у Європу», тож для клієнтів такий нюанс «прозорості» нині важливий», – продовжує пан Олег.

Ще одна перевага «Офіс Центр» – ціни на папір. Мережа магазинів є імпортером офісного паперу, тож тут його вартість зазвичай нижча за ринкову. Окрім того, магазин виграв чимало тендерів на продаж оргтехніки (організаційною технікою називають абсолютно всі технічні офісні засоби, меблі і навіть канцелярське приладдя – ред.), зокрема для облаштування навчальних кабінетів мультимедійними дошками, стендами тощо.

У магазині – широкий вибір сертифікованих дезінфекційних товарів, які також полюбились працівникам закладів освіти.

Для чого потрібен персональний менеджер


«Кожного клієнта «Офіс Центр» чекають не лише індивідуальні консультації, а й персональний менеджер. Що я маю на увазі? Клієнту не обов’язково приходити в магазин, аби дізнатися про наявність товару, наприклад. Окрім того, вам сфотографують усе, що забажаєте, хоч усю кольорову гаму планерів (усміхається – ред.) і надішлють світлини зручним месенджером», – пояснює Олег.

Якщо певного товару немає в наявності, менеджер пропонує альтернативу або робить спеціальне замовлення. Зазвичай проблем із цим не виникає. Якщо й трапляються такі ситуації, причин відсутності товару – дві: товари російського виробництва, від яких відмовилися не лише у мережі «Офіс Центр», а й усі свідомі українці та українки, або йдеться про товари, шо виготовляли на тимчасово окупованих територіях.

Персональний менеджер особливо рятує офісних працівників, у чиїх обов’язках – терміново знайти необхідний товар, як-от ручку, яка писатиме на плівці. Тож, аби не блукати нервово супермаркетами, варто скористатися послугами «Офіс Центр». Щонайменше, каже пан Олег, фахівці зрозуміють, що вам потрібен саме перманентний маркер.

Індивідуальна система знижок і безоплатна доставка


Кожного клієнта «Офіс Центр» чекає на лише індивідуальний підхід, а й індивідуальні система знижок та умови співпраці.

«Іноді клієнти думають, що індивідуальні умови стосуються лише VIP-осіб, але це не так. Наприклад, дрібні магазини, які регулярно купують у нас касову стрічку, гарантовано отримують знижки, та і товар на складі для «постійних» у нас прописаний, аби не виникало проблем із наявністю», – запевняє Олег Кобилинський.



Розповідає пан Олег і про ще одну цікаву акцію: «Клієнт, який купує товари для бізнесу, у червні отримує знижку на шкільні товари. Це стосується й великих підприємств та організацій. Наприклад, якщо з нами співпрацює завод – його працівники теж можуть розраховувати на канцелярію за зниженою ціною».

Ще один приємний бонус, який пропонує мережа магазинів «Офіс Центр», – безоплатна доставка у межах Волинської області. Її можна спеціально запланувати або отримати відразу у день замовлення.

Фішку, каже керівник мережі, оцінили громадські організації, які організовують заходи. Активісти найчастіше замовляють альбоми та маркери для фліпчартів, а також блокноти, як роздатковий матеріал для гостей на заході. Та й, аби все в одному місці, – чай, каву та печиво.

«Персональний менеджер збирає усе необхідне, фотографує і, якщо клієнт усе погодив, наші працівники доставляють товари просто в офіс у попередньо запланований день. Це зручно й через те, що у покупців не виникає питань, куди сховати пакунки. Це стосується і подарунків для колег, до речі. Усе – в одному місці. Подарункові пакети або святкове пакування – до ваших послуг», – зауважує Олег Кобилинський.

Щодо подарунків, окрім символічних солодощів чи блокнотів, попит мають елітні ручки Parker. Також в асортименті з’явився німецький бренд стильних ручок Lamy. Вони чудово підкреслять діловий стиль та стануть унікальним сюрпризом для колеги.

Облаштування робочого місця «під ключ»


Ця послуга однозначно сподобається тим, хто тільки-но відкриває офіс і потребує максимальної комплектації. Адже в «Офіс Центр» можна придбати і канцелярію, і принтер.

«Якщо потрібно, фахівці магазину можуть обладнати робоче місце «під ключ» і стосується це не лише офісів, а й комфортних місць для навчання. Наші майстри прийдуть, оглянуть приміщення, поставлять стіл, стільці, навіть календарик із годинником підберуть», – продовжує Олег Кобилинський.

Зазначимо, що замовити вмеблювання можна на сайті або ж безпосередньо, звернувшись до менеджерів у магазині.

В «Офіс Центр» – чимало побутової хімії. Попри те, що в країні виникають проблеми з її виробництвом, на складах магазинів намагаються підтримувати таку ж кількість товарів, яка була до початку повномасштабної війни.

Додаткові послуги «Офіс Центр»


У мережі магазинів «Офіс Центр» діє копіцентр. Ця послуга полюбилася не лише студентам, а й бізнесу. Підприємці часто звертаються, аби терміново роздрукувати грамоти чи методички, наприклад.

До того ж, у магазині можна придбати штампи і печатки: «Ціни різняться, але стартують від 500 гривень. Вартість і термін виготовлення залежать від складності роботи. Часто замовляють відтиск підпису, але були випадки, коли виконували й складні малюнки».

В «Офіс Центр» виконують також тиснення і гравіювання. Термін виконання залежить від того, наскільки оперативно клієнт погоджує етапи роботи. Це, каже, треба робити обов’язково, аби потім не виникало непорозумінь. Це стосується й будь-яких навчальних матеріалів, як-от плакатів із англійською граматикою.

Пан Олег каже: «Офіс Центр» постійно розвивається та намагається виявити і задовільнити усі потреби своїх клієнтів. Якось навіть у типографії замовляли мінімальний тираж бланків. І все це – задля того, аби зекономити найцінніше – час клієнта.

«Ми можемо облаштувати і невеликий офіс, і надати необхідні товари у великій кількості для масштабних підприємств. На Волині – у нас приблизно 2000 постійних клієнтів, співпрацею з якими ми пишаємось», – резюмує Олег Кобилинський.

Графік роботи та адреса

м. Луцьк, вул. Кривий Вал, 31
м. Луцьк, вул. Ковельська, 22

Магазини працюють щодня з 8:00 до 19:00.
У суботу та неділю – 10:00–18:00.


Контакти:

номер гарячої лінії: 0800 210 500
сайт «Офіс Центр»: https://office-centre.com.ua/


Христина ГУЩИНА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.