Корейська гідрофільна олія для обличчя: яку краще обрати*

Корейська гідрофільна олія для обличчя: яку краще обрати*
Довгий час гідрофільна олія відлежувалася на поличках косметологів, поки її унікальні властивості не стали справжнім порятунком для жінок. Символічною є і назва продукту: вона складається зі слів грецького походження: Hydor - «вода» та philia - «любов». Це продукт, призначений для глибокого очищення, який містить емульгатори, вітаміни та інші корисні речовини. При контакті з водою збивається в легке молоко або піну.

Гідрофільна олія для обличчя: що це таке, для чого потрібна


Гідрофільна олія - найкращий універсальний засіб, який змиває будь-яку декоративну косметику, навіть водостійку.

Гідрофільна олія - це засіб для зняття макіяжу і очищення шкіри на основі олій і емульгаторів, які при контакті з водою перетворюються на легке молочко. Гідрофільні олії не тільки ефективно видаляють забруднення з обличчя, але й доглядають за шкірою, не порушуючи її PH-баланс. Загальний тренд у догляді за шкірою - дбайливе очищення та підтримка мікробіому шкіри. Більш детально за посиланням - https://krkr.com.ua/gidrofilna-oliya/

Гідрофільні олії чудово підходять для щоденного використання. До того ж, саме регулярне використання дає видимий ефект. Зробивши очищення шкіри гідрофільною олією частиною своєї регулярної б'юті-рутини, ви незабаром побачите результат: чистіша, свіжіша шкіра без запалень, почервонінь та інших подібних недоліків, зволожена та еластична. Найкраще робити олійне очищення на ніч, щоб очистити і зволожити шкіру перед сном.

Переваги гідрофільної олії для обличчя:


  • Швидко і легко видаляє всі види макіяжу і сонцезахисних кремів.

  • Зміцнює шкіру та надає їй гладкості.

  • Сумісність з будь-якими іншими засобами для вмивання.

  • Ніжний догляд та чудове зволоження.


  • Яку корейську гідрофільну олію для обличчя краще обрати


    На ринку представлено дуже багато корейських гідрофільних олій, тому повинні вибрати найкращу відповідно до певних особливостей:

  • Склад

  • Цей косметичний продукт складається з речовин, які легко розчиняють жири, воски та силікони, що містяться в сучасній декоративній косметиці. Гідрофільна олія вітамінізує, насичує вологою, омолоджує, знімає сліди втоми, виводить токсини. Вона має приємний запах завдяки наявності в складі рослинних олій, але, крім них, може містити:

  • Муцин равлика; Екстракти рослин;

  • Вітаміни; Фруктові кислоти.

  • Текстура.

  • Корейські очищувальні олії мають різну текстуру, деякі з них важкі, а деякі - легкі. Якщо нормальна або суха шкіра, знадобляться олії для вмивання з підвищеною в'язкістю. Вони мають густу текстуру і залишать шкіру зволоженою без відчуття сухості.

    Для жирної та комбінованої шкіри знадобляться олії з легкою текстурою і хорошою здатністю до нанесення, вони залишать шкіру легкою на дотик. Потрібно вибирати ті, які легко емульгуються, щоб не було відчуття, що на обличчі залишилися залишки олії, які можуть спричинити висипання або акне.

  • Тип масла

  • Корейські очищувальні олії, багаті на лінолеву кислоту, такі як арганова олія, олія виноградних кісточок, олія жожоба, сафлорова олія, олія рисових висівок, олія шипшини та олія конопляного насіння, добре підходять для жирної шкіри та шкіри, схильної до акне. Для сухої шкіри найкраще підходять гідрофільні олії, багаті на олеїнову кислоту, оскільки вони мають густу консистенцію. До них відносяться олія авокадо, олія абрикосових кісточок, олія горіха макадамії, мигдальна олія, кокосова олія, олія обліпихи та оливкова олія.

  • Бренд та відгуки

  • На основі відгуків можна побачити рейтинг гідрофільних олій певного бренду: яка є найкращою або більш доступною у фінансовому значенні. Прочитавши відгуки, з легкістю визначитеся з вибором бренду.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.