Корейська косметика: з чого почати знайомство*

Корейська косметика: з чого почати знайомство*
Корейська доглядова косметика — тренд, що залишається актуальним вже не перший рік. Корейці відрізняються поглядом на ідеал шкіри й в пріоритеті ставлять догляд за нею та усунення недоліків. Тож і їхня доглядова косметика відома своєю оригінальністю — це можна помітити як в складі засобів, так і їх форматах. Чим особлива корейська косметика і як краще з нею познайомитися, розповімо в цій статті.

Популярні корейські бренди, які варті уваги


Натуральний склад та інноваційні формули — це тільки кілька причин, чому корейська косметика варта того, щоб бути в домашньому догляді за шкірою. Підібрати засіб під різні запити пропонують різноманітні бренди: Pyunkang Yul, Cosrx, Dr. Jart+, Elizavecca. Кожен з вказаних брендів в асортименті пропонує засоби для різного типу шкіри, створені за допомогою інноваційних технологій.

Розглянемо особливості популярних брендів детальніше:

  • Pyunkang Yul. Бренд відомий засобами делікатної дії, що ідеально підходять для чутливої шкіри. Основу доглядової косметики складають такі компоненти як кераміди, пептиди та олії.

  • Cosrx. У складі засобів б'юті-виробника переважають водорозчинна та саліцилова кислоти. Завдяки цьому волога зберігається всередині клітин, нормалізується pH-баланс шкіри й усуваються дрібні недоліки.

  • Dr. Jart+. Популярність до цього бренду прийшла після створення зволожуючих та тонізуючих масок — вони становлять 50% асортименту виробника. Також бренд відомий якісними очищуючими засобами, в основі яких природні компоненти.

  • Це лише кілька популярних корейських виробників, які пропонують якісну доглядову косметику. Тому знайти те, що підходить саме вам, не складе труднощів.

    Як вдало обрати доглядову косметику з Кореї


    Перш ніж купувати усі ці красиві баночки, варто розібратися з запитом, якому має відповідати доглядовий засіб. Корейська косметика чудово зарекомендувала себе при вирішенні таких проблем зі шкірою:

  • надмірна жирність. Для нормалізації себовиділення та звуження пор популярні бренди пропонують не тільки засоби для очищення шкіри, але й спеціальні сироватки. Найчастіше, в їх основі є масло чайного дерева або зелений чай;

  • підвищена чутливість. Для цього запиту ідеально підійдуть сироватки з центелою азійською або ніацинамідом. Вони усувають свербіж та почервоніння й водночас повертають шкірі природній блиск;

  • критична сухість. Для шкіри, що потребує додаткового зволоження, краще підібрати засоби з гіалуроновою кислотою. Цей компонент в основі сироваток та тонерів допоможе відновити природній pH-баланс шкіри.

  • Звернути увагу на корейську косметику варто, обираючи базовий, послідовний догляд за шкірою. В асортименті трендових брендів з легкістю можна знайти косметику для очищення, зволоження, тонізування та демакіяжу.

    Чому саме корейська косметика


    Популярність засобів від корейських брендів легко пояснити. Виробникам успішно вдається поєднати в косметиці натуральний склад з високою концентрацією активних компонентів без агресивних домішок. Це робить більшість доглядових засобів універсальними — вони підходять як для власниць чутливої шкіри, так і для боротьби із акне.

    Унікальні формули - ефективні, а засоби легко підібрати під стан шкіри та наявні проблеми. Корейська косметика спрямована на оздоровлення шкіри, тому в складі засобів є багато незвичних компонентів — частинки золота, муцин равликів, бджолина отрута. Саме ці компоненти дають змогу покращити стан шкіри, зробити її сяючою та відновити здоровий вигляд.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.