«ПортCity»: перший на Волині торгово-розважальний центр*

«ПортCity»: перший на Волині торгово-розважальний центр*
Лучани та гості міста! Готуйтеся до наймоднішого шопінгу, найдрайвовіших розваг, найсмачніших страв, - і це все під одним дахом ТРЦ «ПортCity».

Вже незабаром у Луцьку відбудеться грандіозне відкриття найочікуванішого торгово-розважального центру Волині - «ПортCity».

Одяг, взуття, хутро, білизна, галантерея, спортивний одяг та інвентар, сумки, валізи, аксесуари, ювелірні вироби, біжутерія, годинники, окуляри, товари для дому та комфорту, побутова техніка та мобільний зв'язок, зоомагазин, та усе, чого б ви не шукали – ви знайдете під одним дахом торгово-розважального центру «ПортCity».



ТРЦ «ПортCity» - це щось зовсім нове для Луцька, і аналогів йому немає. «ПортCity» не схоже ні на «Адреналін», ні на ЦУМ чи «Гранд Волинь». У «ПортCity» на вас чекатимуть найвідоміші бренди: Cropp town, House, LTB, Reserved, Mohito, Tom Tailor, Top secret, Colins, Mayoral, UC Benetton, Mario Bruni, Sinsay, Tango, Gregory Arber, Atlantic, Columbia, Crocus City, Топ центр, Фокстрот, Moyo, Apple, Алло, 4 Hobby, Home&You, Люксоптика, Atlantic, Milavitsa, Л'Єтуаль, Золотий Вік, Перлина, Адамас, Nuanse, Свій час, Galantereia Styl та багато інших.



«ПортCity» міститиме універсальну зону розваг: багатофункціональну арену «Generator City», кінотеатр на 4 зали «Premier City», дитячий розважальний центр «Figli Migli», боулінг-клуб "Strike City", більярд, караоке, ресторани та кав'ярні на будь-який смак.

Арена «Generator City» - це одночасно і ролледром, і каток, де працюватимуть професійні інструктори та здаватимуться в експлуатацію близько 600 пар роликів, це і сцена для проведення різноманітних фешн-показів, арт та фотовиставок, концертів, розважальних програм, конкурсів, змагань та турнірів.



«Premier City» - 4-х зальний кінотеатр, що вразить вас найсучаснішим обладнанням та системою стереопоказу фільмів для максимального занурення у пригодницький світ кіно. При кінотеатрі розташується лаунжкінобар, де кожен з комфортом зможе провести час в очікуванні свого сеансу.

«Figli Migli» - розважальний комплекс для дітей віком від 2 до 13 років з максимальним наповненням розваг. «Figli Migli» готує для наймолодших лучан великі сюрпризи!



Найсучасніші та найпотужніші відео симулятори стрільби, машинних гонок та найрізноманітніших спортивних ігор, пригодницькі лабіринти, батути, розвиваючі ігри та конструктори усіх типів та розмірів. У дитячому центрі працюватимуть професійні аніматори, що не лише розважатимуть малят, а й доглядатимуть за ними, поки батьки відпочивають.

У боулінг-клубі "Strike City" нікому не доведеться сумувати. Тут не лише боулінг на 12 доріжок, тут розмістяться більярдні столи, система караоке, окрема бенкетна зала, вишуканий ресторан з найсмачнішими стравами європейської кухні, та усе чого забажаєте саме ви.



Лише для вас в «ПортCity» розміститься фуд-корт із закладами харчування на будь-який смак для кожного гурмана: піцерія «Scorini», кав'ярня «Coffe@Coffe», «Челентано», «ЯпонаХата», фаст-фуд «McFoxy», піцерія «NEW YORK Street Pizza», та багато інших смачних місць.

І це ще далеко не весь перелік магазинів та послуг, які подарує лучанам та гостям нашого міста найрозважальніший торговий центр «ПортCity»! Ми готуємо для вас ще багато приємних сюрпризів та маємо на меті перевершити усі очікування!

Ще більше інформації про нас читайте тут http://lutsk.portcity.com.ua


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 37
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надiюсь ще Pull and Beer тут буде. А так порадували оператори магазинів одягу, зручно, не потрібно буде до Львову їздити за одягом.
Відповісти
щось я сумніваюсь що тут відкриють Pull and Beer!!!
Відповісти
Лучик напиши чий це комплекс й де взялись на нього колосальні гроші. Можеш,чи хозяін від миски відлучить?))
Відповісти
Копайте де Континіум і WOG.
Відповісти
Так секрету не має, що це Континіум
Відповісти
Капут адреналіну буде)
Відповісти
Знову нас чекає Львів, Київ, Жешув, Люблін, Краків, Варшава, Вільнус!!!
Адже, знову тут "проектували" не для лучан, а для приїжджих у це місто...
Де Бершка? Зара?? Страдіваріус??? Армані??? Пул енд Беа??? Орсей???
Знову Фокстрот 28-й, Топ центр 101-й... у місті!!!
Замість Альдо чи Комфі!
ДАЙОШ В ЛУЦЬК МАКДОНАЛЬДС!!! В ЯЛТІ Є-НЕ знаю, благайте їх вкласти, в Севастополі є,Луцьк більше!!! Блін!С-ки можна розроблювати і не до кінця!????
Відповісти
Мак навіть в Рівному є.
Відповісти
В тебе мабуть зарплата така, що млжеш кожен день у ціх "марок" таритись?:) Шо попало!!!
Відповісти
ті хто будують тут ні до чого. представники відповідних компаній або ті люди що купують франшизу самі вирішують чи слід відкривати магазини.
Відповісти
Це точно!!!Пів Юванта переселиться!!!Сумно!
Відповісти
Що за Едельвіка? Золотий вік? Колінз? Фабрика сумок?Бон Вояж? Маріо Бруні? Кроп Таун? Топ Сікрет??? Мохіто??? Один польський, турецький ширпатрьоб!!! А ще щось на рекламу в Фрі Тайм дадуть та вважатимуть себе "найкращими")))
Відповісти
так, шкода, відомих європейських марок, навіть таких, як у львівському Кінг-Грос (Ашані) немає...чергові "філіали" уже набридлих у Луцьку магазинів!
Відповісти
Як же вам все ясно, коли навіть значення слова "ширпортеб" не знаєте. Ширпортеб-це калька з російської, а саме "товары широко потребления", тобто товари, які використовуються досить широкими верствами населння. Стосовно марок, які ви назвали: "Фабрика сумок"-це рівненський виробник шкіргалантереї, "Едельвіка"- шиє національний український одяг. А от стосовно "Колінз", "Бон Вояж", "Маріо Бруні", "Топ Сікрет" та інші... Щоб було вам вже зовсім "все ясно" - це магазини, які працюють під франшизою, і досить часто мають всої виробничі потужності в Україні. Крім того в ПортСіті ще будуть магазини Андре Тана (український дизайнер), ще буде кінотеатр "Premier City", ролледром "Generator City", дитячий розважальний центр "Figli Migli", боулінг-клуб "Strike City"...Надіюсь тепер вже точно "все ясно"...P. S. Не розбираючись у ситуації навіщо писати коменти?
Відповісти
"4-х зальний"?
Відповісти
Вже якось виправляли на "чотиризальний" і знову забули. Потрібно скласти і вивісити перед журналістами список, де б були складні для написання слова. Менше помилок буде!
Відповісти
Ще одне чудове місце для витрачання бабла)
Відповісти
Ну і що?:) Це так принципово? Людина будує, створює робочи місця, а вам аби бла-бла...
Відповісти
це точно, ніколи не думала, що у нас стільки заздрісних і незадоволених людей.
Відповісти
підтримую! Як то кажуть або "заздріть мовчки" або зробіть щось краще. Наш народ має погану рису в менталітеті: ми щоб зрости у власних очах частіше очоняємо інших, ніж намагаємося вчинками продемонструвати власні якості.
Відповісти
Невже почнеться і у нас конкуренція.
Відповісти
Дуже шкода, що нового ми побачимо дуже мало (так як і ЦУМ свого часу не виправдав сподівань). Все ті ж окупанти : Маіо Бруні, Топ Центр, Коллінз, Жасмін, Свій Час, Фокстрот, Перлина, Золотий Вік.... 38 піцерія, 10 пародія на суші...фастфуди, що ростуть як гриби (умри, но не сейчас). А люди як їздили до Львова, так і їздитимуть... Стабільність!
Відповісти
так, хто їздив до Львова, до Лбліна(до речі, там до Нового року відкривається величезний оргівельний комплекс з Ашаном!), до Європи, так і буде там робити закупи...а Порт-Сіті нічого цікавого не представив. Місце "ттусовки" для місцевого населення - щоб людей подивитись і себе показати на недільних променадах
Відповісти
Адреса? Де це чудо? На небі? Адресу треба в першу чергу повідомляти, а то пропонуєте кота в мішку.
Відповісти
Де ти живеш на небі ??? будівництво вже іде рік. Виростаєє в Луцьку величезна будівля у всіх на очах. А ти на НЕБІ !!!!
Відповісти
Продовження гіпермаркету "Там Там" по вул. Сухомлинського,1.
Відповісти
А я і ще декілька тисяч людей, що живе за Порт-сіті особливої радості не відчуваєм. Вже майже два роки щоб від зупинки дійти додому обходим зайвий кілометр, а як добудовуватимуть ліву частину, то і всі два. Маєм з вікон чудовий краєвид, який одні називають Велика сіра китайська стіна, інші - крейсер "Аврора". Після відкриття за авто в дворах не пройти, і де врешті - решт обіцяний Єрьомою підземний перехід через пр.Соборності?
Відповісти
Хоча я й не уповноважений відповідати, оскільки ніколи не працював і не працюю на компанію Ігоря Єремєєва, але скажу, що ви неуважно стежите за інформацією. Оскільки живете на вулиці Сухомлинського, то мали б знати, що після відкриття ТРЦ прохід з проспекту Соборності на вулицю Сухомлинського здійснюватиметься через ТРЦ. Ну а спорудження підземного переходу на проспекті Соборності пан Єремєєв особисто обіцяв почати лише після відкриття другої черги ТРЦ (перша черга - гіпермаркет "ТАМ-ТАМ"). Інша справа коли буде відкриття - до кінця року чи вже наступного. Це, думаю, цікаво багатьом.
Відповісти
прохід з проспекту Соборності на вулицю Сухомлинського здійснюватиметься через ТРЦ......, цiлодобово буде прогхiд? чи лише в години роботи ТЦ?
Відповісти
3 10.00 до 22.00 - в години роботи ТРЦ
Відповісти
Відкриття ТРЦ відбудеться 28 лютого 2014 року.
Відповісти
Дякую за цікаву та свіжу інформацію!
Відповісти
Воу та зараз і промінь зруйнують Буде класно, Да А Адреналіну капец буде ніхто ходити небуде Неможу дочикатися Порт сіті )))
Відповісти
я вас не розумію
Відповісти
ПУТІН ХУЙЛО
ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА
Відповісти
дуже сподобалосяツツツ
Відповісти
Останні статті
«ПортCity»: перший на Волині торгово-розважальний центр*
14 листопад, 2013, 09:34