В одній із луцьких лікарень з'явилося сучасне обладнання. ВІДЕО

В одній із луцьких лікарень з'явилося сучасне обладнання. ВІДЕО
ВолиньPost взяв інтерв'ю у міського голови Луцька Миколи Романюка.

Керівник ВолиньPost Володимир Пащенко відвідав КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2», аби подивитися, що вдалося зробити там діючому меру міста.

Головний лікар Духневич Лариса Петрівна так прокоментувала те, що встиг зробити Микола Романюк: "Зроблено дуже багато. Тепер ми можемо проводити обстеження на дуже високому рівні".

Такі результати пов'язані з тим, що у лікарні добудували необхідні приміщення, куди помістили нове обладнання (наприклад, спіральний комп'ютерний томограф) для проведення обстежень.

Лікар, що працює на томографі, зазначив: "Це обладнання є сучасним, відповідає зараз найвищим критеріям обстежування пацієнтів".

Також створили добудову під ангіограф, завдяки чому лікарі тепер цілодобово можуть рятувати хворих при гострому інфаркті міокарда та проводити планову роботу.

Зі слів лікарки, яка працює з цим обладнанням, до лікарні потрапляє 80% пацієнтів із інфарктом міокарда. Тому нові апарати дуже важливі для того, аби врятувати життя хворим.

Що ще вдалося зробити меру Луцька та які плани на найближче майбутнє, - дивіться у відеосюжеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОЙ нарешті покращення! Так тримати!
Відповісти
Останні статті
В одній із луцьких лікарень з'явилося сучасне обладнання. ВІДЕО
20 жовтень, 2015, 19:00