Хто хоче квартиру із чудовим виглядом з вікна?

Хто хоче квартиру із чудовим виглядом з вікна?
Квартира в центрі міста із виглядом на парк Лесі Українки. Вже з вікна помешкання четвертого поверху увесь центр Луцька – як на долоні.

Квадратний метр в «LuceoriA», що на Волі, 44а, – від 10 500 грн.

Будинок 12-ти поверховий.

Квартири пропонують тут одно-дво- і трикімнатні. Варто зазначити, що вони є різної площі. До речі, найменші однокімнатні (36 м. кв.) вже всі куплені. А загалом забудовник продав вже третину квартир в цьому будинку.

Сама фірма – не волинська. Група забудовників «ТЕХСЕРВІС» має коріння з Хмельниччини. Зараз будують в багатьох містах: Білій Церкві, Вінниці, Волочиську, Харкові. Усе – за новітніми технологіями та здають вчасно.

Будівництво «LuceoriA», що на Волі, 44а, – перше в Луцьку. Тому, запевняють, зроблять все якнайкраще, аби сподобатися лучанам.

«Зайти на волинський ринок, звичайно, було важко. Але в нас усе юридично законно. Ми маємо усі документи. Головну роль зараз відіграють ціна та якість будівництва. Ми повинні заробити тут репутацію, щоб люди бачили, що ми будуємо якісно, і тоді проблем із продажем житла не буде. А щодо ціни, то не завжди там, де дешевше, – краще», – переконаний менеджер Богдан Жешневський.

«Для такого розташування ціна від 10 500 грн за квадратний метр не є надто високою. Хтось може нарікати, що дім зразу над дорогою та поруч – нічний клуб. Усі стіни захищені звукоізоляцією. Вже зараз можна пройти в будинок і послухати. Вікна – двокамерний склопакет із п’ятикамерним профілем. Вулиці не чути взагалі. Окрім цього, зовні стіни утеплюватимуть ще десятисантиметровим пінопластом. Це ще додасть затишку оселі», – додала представник забудовника Софія Балаєва.

У ціну, окрім квартири, входять ще: вхідні броньовані двері, міжкімнатні перестінки, усі стіни поштукатурені гіпсом (крім робочої поверхні кухні та санвузла). Вони повністю готові до поклейки шпалер. Також по периметру квартири розведена електропроводка (в кожній кімнаті по три розетки).

В усіх квартирах буде встановлено котел під індивідуальне опалення, лічильники: на газ, воду, електроенергію.

«Щодо інфраструктури. Перші два поверхи – під комерційні заклади, позаду нижні поверхи займатимуть гаражі. Також буде облаштовано дитячий майданчик. Усі горби тут вирівняємо, дороги – бруківка. Матеріали ми купуємо завчасно. За них вже заплачено. Із постачанням проблем немає. Будівництво не стоїть, фінансування є, незалежно від того – є на даний час продажі квартир чи немає», – запевнив Богдан Жешневський.

Першу чергу орієнтовно планують здати у березні наступного року, другу – до кінця червня.

Квартирами в будинку «LuceoriA», на Волі, 44а, можна поцікавитись, за телефонами: 096-600-01-32, 050-600-01-32.

Костянтин Яворський (ВолиньPost)






























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой...важко зайти на волинський ринок) Луцькі буратіни допомогли зайти)
Відповісти
А потім що ночі слухоти гоцання і бумкання тої "опери" і дикі воплі "відпочивальників". Тому і дешево продають, бо розумному таке сусідство не потрібне.
Відповісти
Дерев'яні перемички, "криворука" електрика та "чудові,тихі сусіди" у " спальному районі міста" за ціною від 10500 грн за 1 м2.
Відповісти
Вікна – двокамерний склопакет із п’ятикамерним профілем. Вулиці не чути взагалі. Окрім цього, зовні стіни утеплюватимуть ще десятисантиметровим пінопластом.

Це все класно зимою, а от літом у 35 градусну спеку, коли відкна мусять бут ивідкритими у квартирі буде чути всю музику з Жопери та крики бидляків під клубом.
Відповісти
Я б купив. Можна здавати - прекрасна інвестиція! Адже молоді особи із багатим секс.життям і грошима потягнуться там зняти житло.
Тут і заправка навіть близенько. В разі чого можна зняти кльовий сюжет для надзвичайних новин. з епіцентру подій. і полюбе добре заплатять!))
Але того певно не дочекаєся. БРСМ занадто крута, щоб палати. значно надійніша ніж бцдь який вулкан із забудованих та заселених десь по італії.
А щоб не клацати вікнами можна замутити два нехилі вентилятори на подачу і на витяг. тільки щоб забір ішов з холодної стіни.
Відповісти
Останні статті
Хто хоче квартиру із чудовим виглядом з вікна?
12 жовтень, 2016, 09:39