«БудуйТіло»: одинадцяте заняття – після якого ходити не доведеться

«БудуйТіло»: одинадцяте заняття  – після якого ходити не доведеться
На ВолиньPost триває рубрика «БудуйТіло», в межах якої журналіст і фотограф видання під опікою тренера Віталія Андрейчука ганятимуться за ідеальними м’язами та рельєфними тілами. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла та апетитних форм.

Будують тіла учасників рубрики партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

Про те, як відбулися попередні заняття читайте ТУТ.

9 грудня журналіст і фотограф знову прийшли до спортзали. Василина збиралася до залу із натхненням, бо сьогодні на неї очікувало найменш «напряжне» за тиждень заняття. Павло ж сьогодні сподівався на поблажки. Але та де ж там.

Вже за звичкою, навіть не чекаючи вказівок тренера, спортсмени початківці взялися розминатися, а тоді вже під пильним керівництвом Віталія пішли «лупати сю скалу», тобто напружуватися над своєю програмою.

Після стандартної 15-ти хвилинної розминки спортсмени-експериментатори взялися до роботи.

ВОНА

Журналістка розпочала своє сьогоднішнє тренування із виконання гіперекстензії, яка дозволяє підтягти сідниці та укріпити м'язи спини.

Перший підхід був розігрівочним, а вже на другому тренер «докинув» 5-ти кілограмового бліна. З ним Василина виконала ще 3 підходи, а потім ще раз без відпочинку вже без бліна.



Другою вправою було підняття ніг в тренажері та жим ногами. Виконали по 3 підходи по 15 разів.



Аби «добити» ноги тренер знову сказав Василині робити ненависні нею розведення та зведення ніг



а також підняття ніг в тренажері на біцепс бедра.



Останньою вправою було виконання зворотнього гак-присяду, аби максимально активувати сідниці та знову ж таки біцепс бедра.



«Завтра Василині ходити не доведеться», - підсумував тренер.



ВІН

Павло виконував вправи на тріцепс. Аби таки пожаліти Павла, тренер не давав навантажень на ноги. Тому фотограф виконав 3 «легенькі» вправи.

По-перше, він робив жим в машині, яка імітує бруси.



Далі були зворотні розгинання, а тоді вже розгинання зі шнурками.



«Ми виконали мінімальний комплекс, аби трохи розігріти Павла, нагнати крові, але щоб «не вбивати», – каже Віталій.



За словами ж Павла, нарешті у нього «стабільні» враження від тренувань. Але все одно кожного разу доводиться робити нові вправи.



«І нові слова про те, як я схуд, від оточуючих», - зазначає фотограф та додає: без тренера все було б не так.

«Ну, по-перше, у нього все під контролем, коли ти робиш вправу він контролює процес, кожен м’яз, щоб якомога точніше і результативніше робити вправи», - розповідає Павло. Щодо «по-друге», то воно стосується того, що у Віталія особливо і не схитруєш, бо якщо не зробиш усі підходи чи завершиш бодай на хвилину раніше, він усе помічає.



«Загалом тренування минуло в дружній і веселій обстановці, і я з нетерпінням очікую наступне! Жир гори, м’яз рости - так і буде!»- підсумував фотограф.

Лайфхак від тренера: всім по вітаміну


За словами тренера, навіть ганяючись за стрункою фігурою не забувати про вітаміни. Враховуючи погоду та можливість «підчепити» з повітря якщо не грип, то застуду, треба вживати достатньо кількість вітаміну С, або ж аскорбінової кислоти.



«Він зміцнює імунітет і гарно впливає на психологічний стан», - каже Віталій. Тож такого «добра» багато у цитрусових та деяких овочах, як-от о прикладу буряк, морква чи капуста.

Окрім того, нестача вітаміну може призводити до фізичного стресу. Тренер наголошує, що в організм людини вітамін може надходити лише з їжею чи у вигляді пігулок, а добова норма - 65-105 мг. Велика кількість вітаміну C міститься в лимонах, плодах шипшини, червоного перцю, смородини, зеленої цибулі.

Далі буде...

Слідкуйте за нашими героями на сторінці проекту в Facebook

Спортивний партнер рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо дівчині робити присідання з поясом?)) Не кажу вже про те, навіщо його взагалі робити в гак-машині,яка гробить коліна. Для того, аби спину не пошкодити? Маячня! Запобігає травмі лише правильна техніка. Викиньте той пояс, укріпляйте м'язи кора. Пояс одягають на справді важкі підходи, аби показати кращий силовий результат. Талію розширяє?))) Талія на кухні будується. То уже ці тренери)
Відповісти