Через «Ягодин» перестали пропускати легкові автомобілі

Через «Ягодин» перестали пропускати легкові автомобілі
Сьогодні, 27 червня, з 9:00 перетинання державного кордону у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» для легкових автомобілів стало неможливим.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Нагадаємо, раніше повідомляли що із 27 червня перетин кордону через «Ягодин» можливий лише для вантажного транспорту з повною масою понад 7,5 тонни та рейсових автобусів.

Вантажівки до 7,5 тонни і легковий автотранспорт у цьому пункті пропуску тепер не оформляють. Аби перетнути кордон, водіям таких категорій транспортних засобів, необхідно прямувати до інших пунктів пропуску.

«Всі, хто до 9 ранку встиг пройти прикордонне оформлення, можуть ще бути оформленні у митному відношенні. Ті, хто не встиг це зробити до 9 ранку, мають їхати у інші пункти пропуску. Польські прикордонники про це інформували людей у черзі. Якщо хтось таки досі чекає у черзі, то варто розвертатися і прямувати у інший пункт пропуску», – повідомила речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

Такі зміни запроваджують задля підвищення пропускної спроможності пункту пропуску та зменшення черг вантажних автомобілів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Познущалися над людьми. Мали людей за быдло. Протримали по 3 доби в кількакілометрових чергах, а потім - їдьте в інші пункти пропуску, які теж завалені транспортом.
Відповісти