У Луцьку звільнена з полону військова Мар’яна Мамонова народила дівчинку

У Луцьку звільнена з полону військова Мар’яна Мамонова народила дівчинку
Українська військова з Рівненщини Мар'яна Мамонова, яка перебувала у полоні росіян майже шість місяців, народила дівчинку у луцькому перинатальному центрі сьогодні, 25 вересня.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних джерел. Утім, у медзакладі вранці 25 вересня поки не коментували цю подію.

Натомість рівненські журналісти із посиланням на маму Мар'яни повідомляють, що дівчинка народилася близько 4 ранку із вагою 3250 грамів та зростом 57 сантиметрів.

Історія Мар'яни нікого не залишила байдужим. Військова медикиня Мар‘яна Мамонова - капітан медичної служби, більше 3 років прослужила в Збройних Силах України. Мар‘яна вчилась у Тернопільському медичному університеті, магістратуру закінчувала у Київській військово-медичній академії, потім, за розподіленням, була відправлена служити у 36 окрему бригаду морської піхоти, 501 батальйону в Бердянську. Практично постійно до 24 лютого 2022 року вона перебувала у військових госпіталях у зоні воєнних дій з солдатами та пораненими. З початку повномасштабної війни медик знаходилась у Маріуполі, де на початку квітня потрапила в полон.

Вітаємо Мар'яну і всю її родину! Бажаємо дівчинці щасливої долі у мирній Україні! Продовжуємо чекати з російського полону кожного і кожну!

Нагадаємо, 21 вересня Україна повернула з полону окупантів 215 захисників та захисниць в обмін на державного зрадника Віктора Медведчука та 50 росіян. Серед звільнених українською стороною - 10 іноземців.

Іванна РУДИШИН

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка радість вона відправила дитину в цей непевний світ страждання і болю і плюс до цього ще війна. Краще вмерти чим тут народитись це сугубо моя думка.
Відповісти
Я щиро радію за молоду маму і її принцесу. Страшно уявити, що пережила Мар'яна та її дитя у полоні. Будьте здорові, щасливі та нехай на цьому Ваша, дівчатка, чорна полоса у житті закінчиться назавжди. Україна з вами ❤️
Відповісти
Останні новини
У Луцьку звільнена з полону військова Мар’яна Мамонова народила дівчинку
25 вересень, 2022, 10:31