Ігор Поліщук зустрівся з Героєм України Вадимом Ворошиловим, який служив у Луцьку

Ігор Поліщук зустрівся з Героєм України Вадимом Ворошиловим, який служив у Луцьку
Сьогодні Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з Вадимом Ворошиловим. Це — один з найкращих українських пілотів-винищувачів з позивним KARAYA, який служив у Луцьку.

Про це повідомили у пресслужбі Луцької міської ради.

Військовий льотчик розповів, що до Луцька разом з дружиною приїхав у 2018 році. Відтоді, як до нашого міста перебазувалась 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації.

Ігор Поліщук від себе особисто, від усіх лучан та українців подякував льотчику за його героїзм у небі над Вінниччиною 12 жовтня. Тоді Вадим під час бойового завдання знищив п’ять ворожих дронів, а пошкоджений літак вивів за межі населеного пункту. За цей вчинок Указом Президента України майору Вадиму Ворошилову присвоєно звання Герой України з врученням ордена “Золота Зірка”.

“Будучи в такому молодому віці, мати мужність та такий професійний досвід, і поступати так, як Ви, - це не багатьом дано. Щиро дякую Вам та бажаю й надалі хорошої служби”, - зазначив міський голова.

У свою чергу, Вадим Ворошилов подякував Ігорю Поліщуку за всебічну допомогу військовій частині, де він служить, та запевнив, що попереду лише перемога України.

З нагоди зустрічі Ігор Поліщук вручив Герою України Вадиму Ворошилову подяку міського голови та сувеніри із символікою нашого міста.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ігор Поліщук зустрівся з Героєм України Вадимом Ворошиловим, який служив у Луцьку
20 грудень, 2022, 15:00