У волинському театрі показали, як готуються до прем'єри «Хай живе любов». ВІДЕО

У волинському театрі показали, як готуються до прем'єри «Хай живе любов». ВІДЕО
Незабаром у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка – довгоочікувана прем'єра «Хай живе любов». Актори й акторки активно готуються до зустрічі із глядачами.

Відео із генеральної репетиції театр опублікував на своєму Ютуб-каналі.

«Ось як активно ми готуємося до зустрічі з вами, наші найулюбленіші гості – наші глядачі!

На вас чекає вистава, повна жартів, музики, танців, інтриг та, звісно ж, любові! Тож швидше бронюйте квитки і поспішайте до нас – гарний вечір гарантуємо», – зазначають у театрі.



Нагадаємо, 11 та 12 лютого у театрі Шевченка – прем'єрні покази музичної комедії на три дії «Хай живе любов» за п'єсою Олександра Фредро у постановці народного артиста України Олександра Якимчука. Особлива складова – чарівлива музика волинянина Петра Свіста, яку ви захочете наспівувати навіть після закінчення вистави.

«Військова служба сповнена небезпек, хвилювань та метушні, саме тому в погоні за блаженним спокоєм польські гусари на чолі з майором вирішують провести відпочинок у його маєтку. Головна умова – жодних жінок. Все летить шкереберть, коли без попередження у гості прибувають рідні сестри майора, та ще й не самі: з ними – всюдисущі меткі служниці, а головне – юна панна Зося, яку терміново потрібно видати заміж. Та ще й не за будь-кого, а вигідного, хоч і немолодого уже жениха, – самого власника маєтку! Той, певна річ, прощатися із холостяцьким життям не поспішає і тут починається найцікавіше – боротьба дам проти гусарів», – йдеться в описі сюжету вистави «Хай живе любов».

Попри всі інтриги та суперечки, любов мусить перемогти – і ось, історія під назвою «Хай живе любов» об'єднує навіть не одну, а кілька закоханих пар.

Щодо квитків телефонуйте за номером:

0332725460 (каса),
0332725303 (адміністратор).

Або купуйте на сайті karabas.com.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинському театрі показали, як готуються до прем'єри «Хай живе любов». ВІДЕО
09 лютий, 2023, 11:21