У луцькому парку розбирають атракціони. ФОТО

У луцькому парку розбирають атракціони. ФОТО
У Центральному парку культури і відпочинку у Луцьку розбирають атракціони.

Про це пише «Конкурент».

Станом на ранок понеділка, 20 березня у парку демонтували майданчик для картингу та оглядове колесо. На газоні залишилися глибокі сліди від важкої техніки.

Очільник відділу комунального майна Луцькради Тарас Тарасюк пояснив, що атракціони демонтують у рамках реставрації, яку здійснює новий орендар. За його словами, договір з підприємцем підписали на п'ять років. Зараз орендар має привести до ладу атракціони, щоб могти заробляти на них гроші. Коли саме завершиться ремонт – поки невідомо.

Відділ управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради 30 січня 2023 року провів електронний аукціон з оренди майна, розташованого в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а саме атракціонів:

«Веселі гірки»,
«Орбіта»,
«Автодром»,
«Сюрприз»,
«Колесо огляду».

Суттєвою умовою для орендаря є проведення ремонтних робіт та поточне обслуговування атракціонів за його рахунок, а також їх повторне експертне обстеження для подальшої експлуатації, зазначили у міськраді. Переможцем аукціону визначили фізичну особу-підприємця Сбітнєва Тараса Валентиновича.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.