Сили оборони звільнили Нескучне і Макарівку на Донеччині

Сили оборони звільнили Нескучне і Макарівку на Донеччині
Збройні сили України звільнили від російських загарбників село Нескучне і населений пункт Макарівка, що у Донецькій області.

«10 червня 2023 року 7-й окремий батальйон «АРЕЙ» Української Добровольчої Армії 129-ї оБр сил Територіальної Оборони ЗСУ під командуванням майора Грищука Олександра, друга «МАКЕДОНЦЯ» звільнив село Нескучне Великоновосілківської селищної громади Волноваського району Донецької області», – ідеться у повідомленні батальйону.

Також, як заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, сили оборони звільнили від російських загарбників населений пункт Макарівка Донецької області.

«На Бахмутському напрямку наші війська продовжують штурмові дії. Є успіх в районі Берхівського водосховища. Просунулись вперед на 250 м. На півдні є просування по двох напрямках від 300 до 1500 метрів. Деокуповано населені пункти Благодатне і Макарівка.На напрямках де наші війська в обороні: жодної позиції не втрачено», – повідомила вона.

Нагадаємо, воїни 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша у взаємодії з сусідніми підрозділами Сил оборони України звільнили населений пункт Благодатне Донецької області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.