У Ківерцях влада передумала «закопувати» 145 мільйонів у стадіон

У Ківерцях влада передумала «закопувати» 145 мільйонів у стадіон
Нещодавно міська влада Ківерців, що на Волині, вирішила побудувати спортивний стадіон за 145 млн грн. Проте після резонансу в соціальних мережах ківерські чиновники вирішили скасувати скандальний тендер, бо поліція знайшла порушення – у тендерній документації не була встановлена вимога про надання антикорупційної програми.

Інформація про скасування тендерів опублікована на сайті електронних закупівель Прозорро.

«Скасувати тендер UA-2023-06-13-012520-a щодо закупівлі Капітальний ремонт футбольного поля по вул. Шевченка, 17, м. Ківерці Волинської області на суму 72 576 019 грн. з підстави, що передбачена згідно абзацу 2 частини 1 статті 32 Закону, а саме: враховуючи неможливою усунення порушень, що виникли через виявленні порушення законодавства у сфері публічних закупівель, а саме у тендерній документації не встановлено вимога про надання антикорупційної програми та наказу про призначення уповноваженого з реалізації антикорупційної програми від учасника», - йдеться у тексті.

Також повідомляється про скасування тендеру щодо капітального ремонту бігових доріжок та тренувальних спортивних майданчиків на суму понад 72 мільйони гривень.

Нагадаємо, у місті Ківерці, населення якого становить близько 14 тисяч осіб, хочуть витратити 145 мільйонів гривень бюджетних коштів на стадіон та бігові доріжки. Тема викликала неабиякий резонанс у ЗМІ та соцмережах, адже, як вважають волиняни, у час війни витрачати такі гроші на стадіон, тоді, коли наші воїни мають постійні потреби на фронті, щонайменше недоцільно. 21 червня міський голова Ківерців Олександр Ковальчук опублікував звернення з приводу будівництва. Текст звернення - за посиланням.

Також показали, яким буде стадіон за 145 мільйонів у Ківерцях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ківерцях влада передумала «закопувати» 145 мільйонів у стадіон
28 червень, 2023, 23:06