Що відомо про нового начальника сервісного центру Волині Олександра Семчишина

Що відомо про нового начальника сервісного центру Волині Олександра Семчишина
Керівником Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області став Олександр Семчишин. Про це волиняни дізналися від голови Волинської обласної ради Григорія Недопада, який нещодавно побував із робочим візитом у сервісному центрі.

Новопризначений керівник наголосив, що розвиватиме послуги сервісних центрів, зокрема у ЦНАПах територіальних громад.

Нагадаємо, що серед послуг сервісного центру – складання практичних та теоретичних іспитів, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, атестація та акредитація викладачів автошкіл, навчання спеціалістів з перевезення небезпечних вантажів.

Із відкритих джерел відомо, що Олександр Семчишин навчася у Львівському національному аграрному університеті за спеціальністю «Менеджмент організацій» (2003-2009рр.). Згодом – в Інституті післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Правознавство».

У 2020 році здобув освіту в Інституті адміністрування та післядипломної освіти національного університету «Львівська політехніка» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Проходив службу у Збройних силах України з травня 2007 року по грудень 2008 року. З січня 2013 року по грудень 2019 року – працював у Львівському міському управлінні ГУ Державної міграційної служби України.

З грудня 2020 року по серпень 2021 року працював завідувачем сектору організації допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів та підвищення кваліфікації водіїв Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області.

У серпні 2021 року його призначили начальником сервісного центру МВС №0744 у місті Нововолинськ, де Олександр Семчишин попрацював до листопада 2022 року. Після він став керівником Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області, а віднедавна керує сервісним центром у Волинській області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що відомо про нового начальника сервісного центру Волині Олександра Семчишина
16 жовтень, 2023, 11:01