У Прилуцькому окрузі – новий староста

У Прилуцькому окрузі – новий староста
Прилуцький старостинський округ очолив Петро Сущук. Таке рішення ухвалили депутати Луцької міської ради. Сьогодні, 1 листопада, Петра Сущука ввели до складу виконавчого комітету міської ради.

Петро Сущук наголосив, що серед основних напрямків у своїй роботі у воєнний час вбачає безпечне функціонування комунальних закладів старостинського округу та благоустрій.

"Основні питання роботи уже окреслені, вони зазначені у перспективному плані розвитку, який затвердила міська рада декілька років тому. Він розрахований на 2020-2024 роки. Здебільшого там йдеться про ремонти доріг та відкриття нових комунальних закладів. Укриття в школі перебувають теж не в найкращому стані", – зазначив староста.

Нагадаємо, у червні Олександр Гурський подав заяву про звільнення з посади старости Прилуцького старостинського округу за згодою сторін, адже його обрали головою Луцької районної ради.

У вересні цього року відбулося громадське обговорення кандидатури старости Прилуцького старостинського округу. Жителі сіл Прилуцьке, Жабка, Дачне, Сапогове підтримали кандидатуру Петра Сущука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.