Нагороду полеглого волинянина отримала дружина

Нагороду полеглого волинянина отримала дружина
Орден «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня, яким посмертно нагородили капітана Андрія Ткачука з Волині, вручили його дружині.

Про це у фейсбуці повідомляє Волинський обласний ТЦК і СП.

Указом Президента України №257 від 01.05.2023 року, капітан Ткачук Андрій Олександрович був нагороджений орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня (посмертно). Орден дружині воїна Іванні вручив начальник Володимир-Волинського РТЦК та СП підполковник Валентин Корнієнко.

«Капітан Андрій Ткачук – приклад мужності та героїзму, справедливий та чесний командир, який до останнього подиху був вірний Військовій присязі. Ніколи не забудемо його самопожертви, вічна шана Герою!» - зазначили у ТЦК.

Довідково:

Ткачук Андрій Олександрович народився 29 травня 1996 року на Хмельниччині. У 2014 році вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, а з 2018 року у складі 14-ої окремої механізованої бригади імені Князя Романа героїчно боронив рідну землю від російських загарбників. Загинув Андрій Ткачук 7 березня 2022 року в селі Дмитрівка Київської області, тривалий час вважався зниклим безвісти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нагороду полеглого волинянина отримала дружина
04 листопад, 2023, 16:45