Відремонтували приміщення відділення патанатомії у Луцьку

Відремонтували приміщення відділення патанатомії у Луцьку
Капітально відремонтували приміщення відділення патанатомії Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади.

Будівля та приміщення, яке нам передали, потребували ремонту. Треба було зробити гідроізоляцію фундаменту та замінити систему вентиляції. Застарілим було й обладнання, пише у фейсбуці мер Луцька Ігор Поліщук.

У приміщенні відремонтували покрівлю, облаштували пандуси, замінили освітлення та оновили обладнання. Тепер секційні дослідження з метою встановлення причини смерті спеціалісти проводять у достойних умовах.

Приміщення, де в померлих проводять розтин, дослідження причин та обставин смерті, гістологічні дослідження, як в померлих, так і живих, повинно мати охайний вигляд. Тут величезна кількість сучасного обладнання, яке дає можливість в оперативному режимі провести різноманітні дослідження.

Також патанатомічне відділення у своєму складі має власну гістологічну лабораторію з унікальним для Волині обладнанням для проведення морфо-гістологічних досліджень біопсійного та операційного матеріалу з використанням гістохімічних методик фарбування.



Нагадаємо, у Луцьку ремонтують аварійні балкони на проспекті Волі. Майстри підрядної фірми обдирають стару фарбу й штукатурку для подальшого відновлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.