Показали, як укріплюють кордон із Білоруссю

Показали, як укріплюють кордон із Білоруссю
Триває постійна робота з укріплення державного кордону з білоруссю. Незважаючи на зміну погодних умов, інженерні підрозділи Державної прикордонної служби України працюють над встановленням різного типу інженерних загороджень.

Про це у фейсбуці повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

По всій ділянці українсько-білоруського кордону копають протитанкові рови. Триває спорудження залізобетонного, металево-сітчастого загородження та загородження з колючо-ріжучого дроту типу Єгоза. На відкритих ділянках місцевості також встановлюємо протитанкові бетонні піраміди.

Для проведення робіт прикордонники використовують як відомчу спецтехніку, так і техніку, отриману в якості допомоги. Також укріплення відбувається за активного сприяння органів місцевого самоврядування.

Крім того, спільно з підрозділами Сил оборони, на загрозливих напрямках продовжується нарощення мінно-вибухових загороджень.
«На даний час ситуація на кордоні з білоруссю залишається повністю контрольована. Але ми розуміємо загрозу, яка може йти з цього напрямку, адже дана країна продовжує підтримувати росію у війні, розв’язаній проти нашої держави. За обстановкою по той бік кордону постійно стежать підрозділи розвідки, аби оцінювати стан загрози для вчасного реагування», - зазначає помічник голови ДПСУ Андрій Демченко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.