Жорстоко вбили знайомого: двох волинян взяли під варту

Жорстоко вбили знайомого: двох волинян взяли під варту
Причетних до жорстокого вбивства чоловіка у Рожищах взяли під варту.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

У понеділок, 18 грудня, до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що тиждень тому її син, 50-річний рожищанин, пішов з дому та не повернувся.

Поліцейські розпочали проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення місця знаходження безвісти зниклого громадянина.

Згодом з’ясувалося, що після розпиття алкоголю двоє товаришів завдали розшукуваному смертельних тілесних ушкоджень. Спочатку його тіло помістили в підвал, а згодом віднесли неподалік від місця злочину в чагарники, де він пролежав так більше тижня під гілками й мотлохом.

Обох причетних до жорстокого вбивства поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це мешканці Луцького району, 40 та 50 років, які вже раніше мали проблеми з законом.

Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 20 грудня, за клопотанням слідчого Луцький міськрайонний суд обрав підозрюваним запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою.

Їм загрожує від 10 до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.