Поліція пояснила, як покарали винуватців масової аварії в Луцьку

Поліція пояснила, як покарали винуватців масової аварії в Луцьку
За результатами дорожньо-транспортної пригоди на мосту між проспектами Перемоги і Соборності у Луцьку патрульні поліцейські склали на винуватців чотири адмінпротоколи.

Про це у фейсбуці повідомляє управління патрульної поліції у Волинській області.

Учора ввечері на шляхопроводі, що на межі проспектів Соборності та Перемоги, одна за одною трапилися одразу декілька дорожньо-транспортних пригод. Водії не дотрималися безпечної дистанції та швидкості, а також не врахували дорожньої обстановки, корективи в яку внесла негода.

Спочатку водій автомобіля Ford скоїв зіткнення з авто марки Fiat. Пізніше керманич Renault здійснив наїзд на той же автомобіль Ford, а водійка Kia зіткнулася з авто марки Mitsubishi;. Окрім того, Volkswagen — з Isuzu.

Патрульні здійснювали охорону місця події та регулювання руху. Вони фіксували ДТП, складаючи акти вулично-шляхової мережі та адмінматеріали на водіїв за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. Всього було складено чотири такі протоколи.

У зв'язку з ускладненням погодних умов закликаємо водіїв, за можливості, утриматися від поїздок упродовж наступних кількох днів. На дорозі в період негоди будьте максимально уважними та обережними, зберігайте безпечну дистанцію та швидкість, неухильно дотримуйтеся ПДР.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дорожні служби де були і що робили?
Відповісти
А поліція тільки те і вміє, що скласти протокол. Заборонити ще б взагалі виїзджати. Адже в ситуаціїї на мостах однозначно винні дорожники. Протоколи потрібно складати на тих, хто не посипав дороги. Тільки й знають списувати мільйони.
Відповісти
Скільки протоколів склади на управління ЖКГ
Відповісти
на урравління ДЕД склали хоть 1 протокол? досліджували стан дорожнього покриття?
Відповісти