На Волині після заміни мотора автівка спалахнула в дорозі та згоріла вщент. ВІДЕО

На Волині після заміни мотора автівка спалахнула в дорозі та згоріла вщент. ВІДЕО
Днями у селищі Стара Вижівка, що на Волині, посеред дороги загорівся автомобіль.

Як стало відомо Інформаційному агентству ВолиньPost, спалахнула та згоріла вщент машина макри «Volkswagen Golf 4» 2004 року. Що ж відбулося насправді – розповіла Марічка Гапонюк, чоловік якої є власником автівки.

З її слів, авто сім’я Гапонюків придбала у 2021 році. Проїздивши два роки, у серпні минулого року вона зламалася і майстер Валентин з гаражів на Сільмаші у Ковелі, до якого звернулися Гапонюки, сказав, що треба проводити капітальний ремонт мотору. Він його і провів.

«Після капремонту ми наїздили десь 700 кілометрів і в кінці листопада машина знову зламалася, а двигун, який був на капремонті, вже не підлягав ремонту, потрібна була його заміна. Ми звернулися до того самого майстра. Він казав, що його вини у цьому немає, ввійшов у наше становище і запропонував безкоштовно замінити двигун… Так і було. Ми замовили двигун з-за кордону, а він нам його поміняв безкоштовно», - розповіла Марічка.

Вранці 23 січня автівку поїхали забирати з ремонту.

«Машину з ремонту забирав товариш мого чоловіка. Вона загорілася у Старій Вижівці. На щастя, мене не було в салоні, я вдома з маленькою дитиною… Не можу навіть уявити, як це все могло статися. Машина прямувала на заправку і загорілася на ходу… Почули гучний вибух під капотом і машина заглохла… Пожежу гасили п’ятьма вогнегасниками власноруч, не зуміли, аж поки не приїхали пожежники», - розповідає пані Марія.




Жінка каже, що спілкувалася із майстром Валентином, але він запечерує свою провину, стверджуючи, що проблема – в електриці.

«Тому ми вирішили робити експертизу, щоб становити точну причину займання», - розповіла Марічка Гапонюк.

Майстер з Ковеля Валентин розповів Інформаційному агентству ВолиньPost, що вважає звинувачення сім’ї Гапонюків безпідставними.

«Машина би ще в гаражі взірвалася, якби то була моя вина. Я не електрик, моя спеціальність – по ходовій. Трапився випадок – замінити двигун, будь ласка, я замінив двигун… Машина ж працювала в мене в гаражі, все нормально. Я проїхався нею… Були замінені антифриз, масла… Вона проїхала 65 кілометрів… Я теж консультувався, взнав, що то тільки електрика , бо якби була моя вина, то та б машина не їхала, не тягнула. Навіть якби двигун застукав, то і тут моєї вини нема, бо я його не купував, а всього лише встановив», - наголосив майстер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є таке правило - страхувати своє майно. Тоді не прийдеться плакати за тим що згоріло. Чи хата чи автівка чи доля
Відповісти
Від вас поки добєшся виплати то можна захворіти!! Страхувати пропонуєте ,а як дійде справа до виплати- то....
Відповісти
Останні новини
На Волині після заміни мотора автівка спалахнула в дорозі та згоріла вщент. ВІДЕО
26 січень, 14:50