Водія, який відмовився везти військових у Маневичах, перевірила трансбезпека

Водія, який відмовився везти військових у Маневичах, перевірила трансбезпека
У вівторок, 6 лютого, відділом державного нагляду (контролю) у Волинській області Укртрансбезпеки була проведена рейдова перевірка автомобільного перевізника та транспортного засобу, який їздить за маршрутом Луцьк - Камінь-Каширський.

Як стало відомо Інформаційному агентству ВолиньPost, перевіряли рейсовий автобус та водія, який днями відмовився перевозити військових.

Як повідомили у відділі державного нагляду (контролю) у Волинській області Державної служби України з безпеки на транспорті, перевіряючі склали акт проведення перевірки додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт, за наслідками якого автомобільний перевізник буде притягнутий до відповідальності згідно Закону України "Про автомобільний транспорт".

Окрім того, водію було наголошено про неухильне дотримання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту та недопущення порушень у подальшій роботі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І водія і в першу чергу власника транспортного засобу бажаємо бачити на проходженні ВЛК з подальшим відправленням в підрозділ тих людей котрих не хотіли перевозити,це ж чесно буде і вони собі пільги здобудуть,а на їхнє місце на другий день прийдуть інші,які розуміють що таке воїн.
Відповісти
Водій не зовсім винен,Влада повинна перевести гроші не автопідприємство для перевезення інвалідів і військових але як бачимо влада не виконала своїх обов'язків.І вийшло як завжди,винен стрілочник,так бистріше і швидше а ті з зачого все скоїлось сидять і ніхто їх не турбує.Ось така справедливость.'треба виконувати свої зобов'язання от тоді і не було таких прикрих випадків.
Відповісти
А в чому вина водія? Не захотів везти на халяву? І правильно. Нехай ця держава оплачує своїх пільговиків. На дармоїдів в неї грошей хватає, он 11 лямів на муйню знайшли, розкрадають так, що ого го. Ці ж захисники цю ж державу захишають. Нехай вона і піклується. Хоча маємо геноцид на державному рівні до інших громадян.
Відповісти
Держава повинна компенсувати кошти за пільгові перевезення,однак,в більшості випадків перевізники не видають квитки,працюючи в темну Так,що перевізника та власника треба ставити ЗСУ
Відповісти
В будь-якому випадку треба бути людиною,в даному випадку шофер є животне
Відповісти