На Волині зловили банду наркоторговців

На Волині зловили банду наркоторговців
У Нововолинську працівники поліції викрили групу наркоторговців. Припинили їх злочинний промисел оперативники управління боротьби з наркозлочинністтю області спільно з місцевими співробітниками поліції.

Процесуальне керівництво здійснював Нововолинський відділ Володимирської окружної прокуратури, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Так, у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального процесуального кодексу, правоохоронці задокументували протиправну діяльність двох раніше судимих жителів Нововолинська, 42 та 43 роки.

Зловмисники організували та здійснювали на території міста незаконний збут особливо небезпечної психотропної речовини α-PVP та марихуани.

Учора, 19 лютого, зі залученням спеціаліста кінологічного центру ГУНП із службовою собакою, за місцем проживання фігурантів поліцейські провели санкціоновані обшуки. У результаті вилучено речовину, схожу на канабіс та паперові згортки із речовиною, схожою на α-PVP.

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Зловмисників затримали у порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині правоохоронці задокументували сім випадків збуту ними психотропну.

За усіма фактами слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу – тримання під вартою.

Підозрюваним загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.