У Волиньраді рекомендують виділити на потреби ТЦК півтора мільйона

У Волиньраді рекомендують виділити на потреби ТЦК півтора мільйона
Комісія Волинської облради рекомендувала депутатам схвалити виділення на потреби обласного ТЦК півтора мільйона гривень.

Про це у фейсбуці інформує Волиньрада.

Члени постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією розглянули звернення обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо потреби в додатковому фінансуванні.

Участь у засіданні також взяли заступник керуючого справами апарату облради Юрій Ройко та голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Орест Маховський.

Як повідомив начальник сектору соціальних виплат обласного ТЦК СП Віталій Шелуха, центр активно займається заходами мобілізації людських і транспортних ресурсів, що потребує додаткового фінансового забезпечення.

«Ми звертаємося до обласної ради з проханням про погодження виділення 1,5 млн грн, які необхідні для облаштування захищеного пункту управління, який одночасно зможе слугувати і укриттям для цивільного населення», - пояснив він.

За підсумками голосування депутати погодили це клопотання. Висновки постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією будуть скеровані обласній військовій адміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Волиньраді рекомендують виділити на потреби ТЦК півтора мільйона
22 лютий, 17:47