Знайшли ще одну річ зниклої дівчини з Волині: майже три тижні тривають пошуки 17-річної Аліни Божко

Знайшли ще одну річ зниклої дівчини з Волині: майже три тижні тривають пошуки 17-річної Аліни Божко
Від 17 лютого усі сили відповідних структур, місцевого населення спрямовані на те, аби знайти 17-річну волинянку Аліну Божко.

Про це пише видання "Нове життя".

Щодня до активних пошуків долучаються поліцейські, рятувальники, військові, прикордонники та небайдужа громадськість. Працювали і спеціалісти із квадрокоптерами, водолази-рятувальники та кінологи зі службовими собаками.

Постійно розширюють територію пошуків, обстежуючи лісосмуги, чагарники, прибережні зони, болотисту місцевість, розповів начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції В’ячеслав Мартинюк. «Відпрацьовуємо кожен квадрат, аби отримати бодай якусь інформацію», – поінформував В’ячеслав Олександрович.

За його словами, дещо раніше знайшли пальто дівчини. Буквально днями пошуковці натрапили на ще одну річ зниклої седлищанки.

Керівник районної поліції наголошує: пошуки триватимуть до тих пір, поки не вдасться знайти 17-річну дівчину.

Нагадаємо, жителька села Седлище, 2006 року народження, зникла під час відпочинку з друзями поблизу села Угриничі. Дівчина пішла у невідомому напрямку та не повернулася, а свій телефон залишила в автомобілі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і що собаки не можуть взяти слід по знайденим речам
Відповісти
Декілька годин тримається запах,а не тижнів
Собаки вже не допоможуть
Лише водолази
Відповісти
Собаки слід можуть взяти лише в перший день
Відповісти
Краще сина- по тюрмах, чим доньку- по кущах. Ризик для дівчини/ки більший, ніж для хлопця,коли вже батьки- ризикнули відпустити її на бардельєро. Міліціянти, знайшли б давно. З теперішніх за це- ніхто не питає, і зарплату дають не таку, як нам і не раз у три місяці, як нам.
Яке суспільство, таки їхні й силовики.
Відповісти
А хто запросив неповнолітню (з рис обличчя - дитину), на випивку і гульню в зимовий ліс?! З якою ціллю? Що це за чоловіки чи юнаки? Яке їхнє "досьє"? Чи знали батьки, куди і з ким вона їде? А чи не можна цим "юнакам" затиснути яйця в дверях?.. Вони все скажуть і інформація про трагедію стане повнішою.
Відповісти
Смішно та соромно читати ниття ментів,які досі ображені життям,тільки суки забули,що пенсію отримують від 6000 тис,дарма
Дятли,нехай вибачать птахи
Відповісти
А чому про друзів нічого не пишете? Хто саме відпочивав з дівчиною? З них треба і починати пошуки. По-любому, там був синок якогось чиновника, і дали вказівку - нічого не писати про компанію. А потім, коли люди трохи забудуть - справу закриють.
Відповісти
В великих компаніях хтось один та може мати інформацію чи обгрунтовані підозри. Але страх стати "стукачем" зашиває рота.
Бо версії про нещасний випадок чи маніяка дуже малоймовірні.
Відповісти
Вже показали передачу Говорить вся Україна про дівчину Аліну. Подивіться і все буде зрозуміло.
Відповісти