П’яний бешкетник на годину паралізував медзаклад на Волині: як його покарали

П’яний бешкетник на годину паралізував медзаклад на Волині: як його покарали
На Волині Маневицький районний суд виніс вирок місцевому жителю за хуліганство. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння прийшов вакцинуватися від коронавірусу у районний центр первинної медико-санітарної допомоги, влаштував конфлікт, вдарив двох лікарок і чіплявся до пацієнтів.

Через п’яний дебош діяльність закладу призупинили на годину, повідомляє Zaxid.net.

Як йдеться у вироку суду від 13 березня, на початку серпня 2021 року Борис Мельник прийшов у Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги, аби вакцінуватися від коронавірусу. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння й «використовуючи нікчемний привід необхідності познайомитися зі своїм сімейним лікарем, голосно кричав та висловлювався грубою нецензурною лайкою в адресу лікарів та відвідувачів амбулаторії».

Зокрема, увірвався в кабінет дерматологині, схопив її за шию й вимагав повідомити, хто його сімейний лікар. Тоді взяв стілець і кинув його у вікно, внаслідок чого з підвіконня впав і розбився горщик із кімнатною рослиною. Опісля обвинувачений зайшов до сімейної лікарки, закрив її робочий ноутбук і схопив за ліве плече.

«Внаслідок неправомірних дій обвинуваченого робота медзакладу 3 серпня 2023 року була зупинена орієнтовно з 11 години 30 хвилин до 12 години 50 хвилин», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Борис Мельник – уродженець села Будки Волинської області, одружений, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, працює водієм у ПП «Вояж». Свою вину визнав, стверджував, що детально пригадати всі обставини події не може, оскільки перед тим вживав алкогольні напої. У потерпілих просив вибачення, а в суду – суворо його не карати.

Суддя Ірина Токарська визнала чоловіка винним за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) й призначила покарання у вигляді 34 тис. грн штрафу.

Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
П’яний бешкетник на годину паралізував медзаклад на Волині: як його покарали
18 березень, 13:21