Фонд держмайна вирішив продати завод на Волині

Фонд держмайна вирішив продати завод на Волині
Фонд держмайна України виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс Державного підприємства «Нововолинський ремонтно-механічний завод».

Про це у фейсбуці повідомила Волинська ОВА.

«Це – свіжа пропозиція від Фонду, яка може виявитися ідеальним об’єктом для старту нового бізнесу або релокації діючого. Адже інвестор отримує доступ до готового виробничого середовища», – зазначив очільник Фонду держмайна Віталій Коваль.

Основна діяльність заводу – виробництво машин та устаткування для добувної промисловості та будівництва, а також ремонт і технічне обслуговування машин і устаткування промислового призначення.

Майновий комплекс включає 32 будівлі та споруди загальною площею майже 9,3 тисячі квадратних метрів. Об’єкти розташовані у місті Нововолинськ та селищі Шацьк. Крім того, до комплексу входять земельні ділянки площею майже 3,9 гектара, а також 4 транспортні засоби та спецтехніка.

Стартова вартість – 51,08 мільйонів гривень (без урахування ПДВ).

Також новий власник буде зобов’язаний протягом шести місяців забезпечити погашення боргів із заробітної плати та перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу права власності. Ще одна основна умова аукціону – не допустити звільнення працівників приватизованого підприємства.

Аукціон відбудеться онлайн 16 квітня в системі Прозорро.Продажі. Прийом заявок триває до 15 квітня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.