Волинянина посмертно нагородили орденом «Хрест Героя»

Волинянина посмертно нагородили орденом «Хрест Героя»
У Львові рідним загиблих бійців 24 ОМБр імені короля Данила вручили ордени «Хрест Героя». Серед нагороджених – волинянин, загиблий Герой Віктор Шершень з Дубища.

Про це у фейсбуці повідомляє Волинський обласний ТЦК і СП.

В Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла, вчергове молилися і згадували наших новітніх героїв, які віддали своє життя за волю України.

Зазначимо, «Хрест Героя» – це нагорода, яку започаткували в 24-й Королівській бригаді. Її запровадили, щоб вшанувати пам’ять і подвиг усіх загиблих побратимів. Також це нагадування суспільству, що війна триває і наші захисники роблять все, щоб вигнати ворога з української землі.

Нагадаємо, житель Дубища, 25-річний вогнеметник 24-ої механізованої бригади імені Короля Данила Віктор Шершень загинув під час виконання бойового завдання 20 травня 2022 року в районі селища Комишуваха на Луганщині.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдат Віктор Шершень нагороджений орденом «За мужність» III ступеня посмертно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.