У ДТП на Волині постраждали троє дітей

У ДТП на Волині постраждали троє дітей
Внаслідок автопригод на Волині постраждало троє дітей. Аварії трапилися учора, 22 травня, у Камінь-Каширському та Ковельському районах.

Про це повідомляє сектора комунікації ГУНП Волині.

Так, близько 15:00 в селі Нова Вижва автомобіль Audi наїхав на неповнолітнього велосипедиста, який виїжджав на проїжджу частину дороги з двору житлового будинку. За кермом транспортного засобу перебував 35-річний мешканець Старої Вижівки. 10-річний велосипедист травмувався, нині він перебуває у відділенні реанімації.

А близько 17:00 в селі Залаззя 23-річна водійка Hyundai не врахувала дорожню обстановку, внаслідок чого з’їхала в кювет і зіткнулася із придорожнім деревом. Вона та ще двоє пасажирів автівки, 7-річний хлопчик та 9-річна дівчинка, отримали тілесні ушкодження. Керманичку та хлопчика госпіталізували, школярку після надання медичної допомоги відпустили додому.

За обома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі розпочали кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування будуть з’ясовані усі обставини аварій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ДТП на Волині постраждали троє дітей
23 травень, 15:23