«БудуйТіло3»: найцікавіше за липень

«БудуйТіло3»: найцікавіше за липень
Триває третій сезон проекту «БудуйТіло», учасники якої ганяються за зменшенням надлишкової ваги та поліпшенням стану здоров'я.

Фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук взялися за те, що зменшити вагу учасників рубрики майже на половину.

У цьому сезоні героїнями рубрики стали 32-річна Катерина та 27-річна Богдана. Вага претенденток - 100 та 125 кілограмів відповідно.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ПРОЕКТУ В FACEBOOK

Уже майже закінчується другий місяць занять Каті та Богдани. Липень для дівчат видався надзвичайно «жарким», адже героїні щоденно стикаються із практично непосильними завданнями.

Отож ми зібрали найцікавіші моменти, фотографії, враження дівчат за липень.

Катерина та Богдана виснажливо працюють у спортзалі та борються із зайвими кілограмами. Дівчата подолали перші важкі тренування, зміну режиму харчування та порцій. Героїні рубрики своїми «потом та кров'ю» щодня виборюють зникнення кожного сантиметру на тілі та грамів на терезах.

За перший місяць дівчата пройшли «9 кіл пекла», які для них написав «Данте» - Віталій Андрейчук.

Героїні рубрики прийшли на проект із відмітками на терезах у понад 225 кілограмів. За місяць тренувань Катя скинула 8,5 кілограма, а Богдана - 9. Сукупна втрачена вага - 17,5 кілограма.

У дівчат є і візуальні результати. Так, у Каті плечі зменшилися на 16 сантиметрів, а талія на 9 сантиметрів. А Богдана втратила об'єму у плечах - 10 сантиметрів, а в талії - 11 сантиметрів.



ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «БудуйТіло3». 9 кіл «фітнес-пекла» і мінус 17 кілограмів

Катя та Богдана помічають постійні зміни у своєму організмі. Дівчата зазначають, що у них покращився загальний стан та здоров'я. Найбільшою перемогою (звичайно, крім зменшення ваги та сантиметрів) героїні вважають легкість у тілі та зовнішній вигляд. Вони радіють, адже почали отримувати компліменти, навіть від незнайомих людей, щодо свого зовнішнього вигляду.

Тренер Віталій зазначає, що радіє маленьким перемогам героїнь. До слова, він усіляко підтримує своїх підопічних, адже окрім вільного часу, тренер вкладає своє серце та душу.



ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «БудуйТіло3». Місія здійснена: як організм реагує на тренування

Під кінець липня дівчата дуже задоволені своїми результатами. Вага постійно знижується, сантиметри «спалюють» просто на очах. Дівчата радіють, бо мають відмінне самопочуття, у них покращився зовнішній вигляд.

Катя та Богдана охоче діляться своїми результатами, адже на двох скинули більше 30 кілограм.

Результати героїнь вражають і тепер Катя важить 88 ( на проект дівчина прийшла із вагою 100 кілограм, - ред.), а Богдана - 107 (перше зважування показало відмітку 125 кілограм, - ред.)



ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «БудуйТіло3»: помилки новачків у спортзалі

Тепер на дівчат чекає останній місяць тренувань. Що чекає на героїнь у серпні? Чи зможуть вони скинути більше кілограм, ніж за попередні 2 місяці? Чекайте наступні публікації «пекельної» рубрики.

ЧИТАТИ УСІ ВИПУСКИ ПРОЕКТУ «БудуйТіло3»

Нагадаємо, що в першому сезоні під опікою персонального тренера Віталія Андрейчука свої тіла будували фотограф Павло Березюк та журналістка Василина Боруцька. Що з цього вийшло читайте тут.

У другому сезоні в руки тренера потрапили підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук і директор департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш. Якими були їхні результати читайте тут.

Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики - Фітнес-центр «MAXIMUS» - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
«БудуйТіло3»: найцікавіше за липень
31 липень, 2017, 18:44