ТОП-5 книг: що читали лучани у жовтні

ТОП-5 книг: що читали лучани у жовтні
Зазвичай до «топ 20» книг Книгарні «Є» входять новинки літератури для старшого покоління читачів.

Дитячі твори вриваються у «топ» дуже різко – лише тоді, коли починають наближатися зимові свята. Оскільки зима вже близько, то серед найпопулярніших новинок книгарні можна знайти не лише звичні романи та мотиваційні бестселери, а й дитячу книгу українського автора.

ЧИТАТИ ВЕРЕСНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ СЕРПНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ ЛИПНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ ТРАВНЕНИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ КВІТНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ БЕРЕЗНЕВИЙ ТОП-5
ЧИТАТИ ЛЮТНЕВИЙ ТОП-5


Галина Вдовиченко «36 і 6 котів-детективів»

Це продовження історії «36 і 6 котів». У цю книгу маленькі українські читачі просто закохалися два роки тому і відтоді з нетерпінням чекали продовження історії. У книзі кожен кіт має ім’я, про кожного можна знайти унікальну історію. Пригоди котів-детективів сподобаються і малятам, і всім тим, кому просто подобаються ці хвостаті створіння.



Наполеон Хілл «Думай і багатій»

Цей світовий бестселер з’явився у книгарнях українською мовою лише нещодавно. Наполеон Хілл був свого часу радником президента Рузвельта. Книгу цього автора продано тиражем понад 20 тисяч примірників по всьому світу. У ній читач знайде дуже прості, але дієві правила щодо того, як заробляти гроші, щоб врешті стати мільйонером.



Генрі Марш «Ні сонце, ані смерть»

Генрі Марш – це британський нейрохірург. Він вже багато років приїздить в Україну, консультує, проводить операції. Це його друга книга українською мовою. І хоча нейрохірургія – досить складна і непопулярна тема в Україні, книги Генрі Марша зачаровують своєю простотою, щирістю, чесністю. Лікар розповідає про ті помилки, які часто коштують життя іншої людини і нічого не приховує від читача.



Іван Байдак «Тіні наших побачень»

Автор здобув популярність дуже несподівано. У книзі він розповідає про стосунки з колишніми, про різні душевні переживання і терзання. Книга буде цікава підліткам і всім тим, хто закохався цієї осені.



Гретхен Рубін «Проект щастя»

Як завжди новинки мотиваційної літератури потрапляють у «топ» продажу. Це книга про те, як стати щасливим за рік. Письменниця була успішною у кар’єрі, мала чудового чоловіка і прекрасних дітей. І все одно не почувалася щасливою. Вона спробувала змінити своє життя і сама написала про це так: «Як я впродовж року намагалася щоранку співати, позбутися мотлоху, з’ясовувати стосунки, читати Аристотеля, якнайбільше розважатися». Це посібник для тих, хто хоче змінити своє життя, зробити його більш якісним та продуктивним.



ТЕКСТ - Олена ЛАУЩЕНКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: книги, ТОП-5
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.