ТОП-5 книг: що лучани читали в березні

ТОП-5 книг: що лучани читали в березні
Теплі дні березня – найкращий час, щоб окупувати книгарню.

Інформаційне агентство ВолиньPost
підготувало добірку тих книжкових новинок, які лучани найчастіше купували у березні у місцевій Книгарні «Є».

ЧИТАТИ ЛЮТНЕВИЙ ТОП-5

Цього місяця у «топі» опинилися як давно улюблені класичні романи, так цікаві новинки від українських видавців.

Брюс Кемерон «Життя і мета собаки»

Ще нещодавно цей фільм показували у кінотеатрах. Зараз екранізований бестселлер можна знайти і на полиці книгарні. Лучани із захопленням дивляться і читають про історію собаки, який кілька разів перевтілюється. Щоразу він потрапляє до інших господарів, здобуває нових навичок. У кожному перевтіленні пес шукає старого друга, якому обіцяв бути вірним.

Цікаво, що розповідь автор вкладає в уста чотирилапого, аби читач краще зрозумів психологію тварини, для якої господар – усе її життя.



Джорж Орвелл «1984»

Ця книга – не новинка, а давно відома класика. Роман неодноразово входив до переліку найкращих книг, які варто прочитати кожному. Книга-передбачення, написана у 40 – их роках 20 століття, ще досі залишається актуальною. Без сумніву, роман «1984» підкорив вже не одне покоління книголюбів. Чи не кожен хоче заглибитися у цей песемістичний і важкий текст, тому у березні книга знову здобула популярність серед покупців Книгарні «Є».



Стівен Гокінг і Леонард Млодінов «Найкоротша історія часу»


У книзі йдеться про цікаві факти про Всесвіт, які школярі рідко чують на шкільних уроках фізики. Текст легкий, цікавий, тому не потребує академічних знань з точних наук. Варто додати, що це бестселлер, загальний наклад якого становить більше ніж 10 мільйонів примірників. Книга була перекладена 40 мовами, зокрема у 2016 вийшла українською.



Майкл Кусумано і Девід Йоффі «Стратегії геніїв»


Лише через два тижні після появи книга буквально увірвалася у «Топ 20» Книгарні «Є». Білла Ґейтс, Енді Ґроув та Стів Джобс – люди, які не маючи нічого, досягли масштабних висот, діляться власними формулами успіху. Книга пізнавальна, мотивуюча і життєствердна.



Джон Грей «Чоловіки з Марсу, жінки з Венери»

Ця книга вийшла ще у 1992 році, проте українською була перекладена лише нещодавно. Вона вже давно стала популярною у світі. Книгу позиціонують як посібник з розуміння представників протилежної статі. У дещо гумористичній формі автор пояснює чому чоловікам та жінкам так складно порозумітися. Він розкриває особливості мислення кожної із статей і доводить, що над стосунками постійно треба працювати.



ТЕКСТ - Олена ЛАУЩЕНКО



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: книги, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні шанувальники книги, які ще не перевелись! Читайте Айн Ренд "Атлант розправив плечі". Тритомник, написаний у 1957 році. Разом - 1500 сторінок. Пізній український переклад бестселлера талановитої американськї письменниці. Трилогію прочитали три покоління американців і вважають її другою книгою після Біблії. Текст приголомшливий. Радять читати з самопискою і вести конспек. Читайте, хто ще читає. Читав, перечитав, ходжу під враженнями. Щось подібне читав давно.
Відповісти
Останні статті
«БудуйТіло-2»: один за всіх
07 квітень, 2017, 17:00
ТОП-5 книг: що лучани читали в березні
04 квітень, 2017, 09:30