Додати запис

Луцьк шукає, а Кам'янець-Подільський робить

На минулих вихідних, в місті Кам’янець-Подільський відбувався дуже кльовий захід – фестиваль сучасного вуличного мистецтва «Республіка».

Гасло фесту – «Мистецтво наша зброя».

Хоч було холодно, але на останній оpen-аir 2012 року приїхало чимало людей. Окрім величезного списку якісних гуртів з України, Росії та Білорусії, які виступали на великій і малій сценах, велику увагу до себе привертав другий напрямок «Республіки» – вуличний street art.

В спальних районах на стінах багатоповерхівок художники з Іспанії, Польщі та України малювали круті візерунки. Від першого мазка фарбою по стіні до останнього, який завершив всю композицію, проходило по кілька днів.

Як неодноразово зазначали організатори, всі зароблені фестивалем гроші використають на фарбу та інші приладдя для малювання. Ось і результат цього всього:


Як на мене такий street art дуже крутий. Наскільки мені відомо, Луцьк нині тільки шукає можливості і фінанси на фарбу та людей, аби щось подібне робити в нас. Як би там не було, але одним із виходів дійсно є спонсори – бари, ресторани та подібні заклади. Козак, який намальований в Луцьку на початку вулиці Богдана Хмельницького – гарний старт для розвитку цього напрямку в обласному центрі Волині. Більше про це тут

І Луцькрада ж готова дати площу, і є люди які хочуть малювати навіть безкоштовно. Так що власники кафешок в Луцьку – подумайте, це для вас може бути хороший піар в Інтернеті і не тільки :)Цікавий і якісний малюнок біля вашого закладу - запорука появі великої кількості нових аватарок користувачів соціальних мереж :)

Фото з фестивалю:


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби ще гасло фестивалю написали орфографічно правильно, а то тільки починаєш читати, і тут - таке... Сумно.
Відповісти