Лучани зібрали підписи проти будівництва дитячої церкви

Лучани зібрали підписи проти будівництва дитячої церкви
У Луцьку зібрали необхідну кількість підписів проти будівництва дитячої церкви у Луцьку, де раніше планувалось зведення дитячого садочка.

Нагадаємо,що відповідну петицію опублікував 26 жовтня на сайті Єдиної системи місцевих петицій Вадим Фурман.

"Прошу підтримати петицію проти будівництва церкви вулиці Конякіна за рестораном "Вогнем і мечем". На цьому місці мав будуватись дитячий садок, а депутати Луцької міської ради вирішили що церква більше потрібна ніж дитячий садок. Схаменіться дітям нема куди в садки йти, черги на роки вперід, а церков вже досить в Луцьку", - пише автор петиції.

Станом на 1 листопада зібрано вже 305 підписів. Для розгляду петиції Луцькою міською радою потрібно зібрати 300 підписів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіть ще дитячу автостанціюю, дитячий аеропорт, а для шанувальників екстриму - дитячий морг... На корисне - добудову школи чи будівництво дитячого садка, закупівлю обладнання в тк ж дитячу лікарню - грошей нема, на незрозумілого призначення об'єкт - є! І взагалі будівництво КОЖНОГО подібного об'єкта повинне бути узгоджене з мешканцями мікрорайону - ніхто ж, напевно, не в захваті буде від гриміння музики в генделику чи дзвонів церкви зранечку... Чи в нас право людини на відпочиноу уже не важливе?
Відповісти
ООО, то це мала бути дитяча церква, ну то тим більше проти, на вулиці 21 століття, а вони хочуть будувати офіційний прихисток для педофілів у рясах..
Відповісти
Останні новини
Лучани зібрали підписи проти будівництва дитячої церкви
01 листопад, 2017, 10:33