Ситуація в АТО: загинув нацгвардієць

Ситуація в АТО: загинув нацгвардієць
За минулу добу один український військовослужбовець загинув на Донбасі, ще двоє бійців зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, - пише Еспресо.

На Луганському напрямку позиції неподалік Кримського 4 рази накрили вогнем з всього спектру піхотного озброєння та мінометів калібру 82 міліметри. Українським військовим довелося відкривати вогонь у відповідь. В результаті протистояння один боєць АТО зазнав бойової травми. Окупанти також випустили 8 мін калібру 120 міліметрів на підступах до Троїцького.

На Приморському напрямку позиції біля Старогранівки майже годину обстрілювали з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Вчора вдень унаслідок підриву на вибуховому пристрої загинув один військовослужбовець Національної гвардії, а ще один - зазнав важких поранень.

На Донецькому напрямку напруженою ситуація була біля Авдіївської промзони. Там терористи кілька годин гатили з різних видів гранатометів. Таку саму зброю вони використовували поблизу Луганського і Майорська.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир’я. Збройні сили України 13 разів вогнем у відповідь жорстко пригнічували активність ворога. На жаль, за добу один український воїн загинув. Один був поранений, ще один захисник отримав бойову травму", - підсумували у штабі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ситуація в АТО: загинув нацгвардієць
02 листопад, 2017, 08:34