Пояснили, чому найбільший виш Волині без опалення

Пояснили, чому найбільший виш Волині без опалення
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки не опалюється через технічні причини.

Про це стало відомо 2 листопада під час засідання антикризового енергетичного штабу, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

– Хочу підсумувати: початок опалювального сезону в області пройшов злагоджено. Фактично опалюються всі об’єкти соціальної сфери – школи, садочки, а також заклади охорони здоров’я. Що ж стосується проблеми із ОСББ, то на сьогодні по місту Луцьку 100-відсоткове підключення будинків до тепломереж, що опалюються централізовано. А з приводу вчорашнього інциденту зі Східноєвропейським національним університетом імені Лесі України, то тут суто технічна причина, яку намагаються усунути, – повідомив начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрій Пиріг.

До слова, відповідно до розпорядження голови ОДА від 29 вересня 2017 року, органи місцевого самоврядування самостійно визначали дату початку опалювального сезону залежно від температурних показників.

20 жовтня тепло подали у місті Ковель, 21 жовтня в Нововолинську та Володимир-Волинському, а вже 23 – у Луцьку та усіх інших населених пунктах області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Минулого року теж сиділи в куртках і шубах до самого Нового року. Батареї ледве теплі, бо керівництво "економить". Зарплату не мають чим платити, вже півроку видають з постійними затримками. Тільки премії вчасно проректорам.
Відповісти
бідують))) асабліво Яцишин)))
Відповісти
За все навчання тобто за 5 років ніколи не було тепло, просто відмерзають кінцівки, постійно потрібно одягатися ніби відправляєшся в експедицію на Аляску, тому раджу попіклуватися про своє здоров*я, бо здоров*я вам точно не прибавиться, на своєму реальному прикладі вже відчула..
Відповісти
Останні новини
Пояснили, чому найбільший виш Волині без опалення
02 листопад, 2017, 18:42