Кривава стрілянина по церкві в США: всі подробиці

Кривава стрілянина по церкві в США: всі подробиці
27 осіб було вбито і ще 24 були поранені в результаті стрілянини в церкві міста Сазерленд Спрінгс в американському штаті Техас.

Надзвичайна подія сталася близько 11:20 неділі, 5 листопада (19:20 за Києвом), – пише Обозреватель із посиланням на Daily Mail.

Напад влаштував 26-річний церковний учитель Девін Патрік Келлі.

«(Зловмисник. - Ред.) приїхав на вулицю біля церкви, вийшов з авто і відкрив стрілянину по церкві. Після цього він підійшов до правого боку церкви, продовжуючи стрілянину. Пізніше він увійшов до церкви і продовжував стріляти», – розповів глава техаського Департаменту громадської безпеки Фрімен Мартін.

Напад вдалося зупинити одному з очевидців, який відкрив вогонь у відповідь. Пізніше цей же чоловік влаштував погоню на авто за зловмисником, в якій Келлі і загинув.

Представник округу Вілсон Альберт Гамезо-молодший заявив, що кількість жертв може зрости. Серед загиблих – вагітна жінка та 14-річна дочка пастора церкви Сазерленд Спрінгс.

Журналісти дізналися, що Девін Патрік Келлі також служив у ВПС США, однак був засуджений і звільнений через жорстоку поведінку по відношенню до своєї дружини і дитини. За кілька днів до нападу Келлі на своїй сторінці в Facebook, яка вже видалена, розмістив фото гвинтівки AR-15. «Це погана с*чка», – підписав він знімок.

Президент США Дональд Трамп назвав подію в Техасі «жахливим актом зла».

«Наші думки і молитви з жертвами і сім'ями вбивчого нападу в Сазерленд Спрінгс, штат Техас. Цей жахливий акт зла стався, коли жертви та їхні сім'ї були на місці священного поклоніння. Ми не можемо висловити словами біль і скорботу, які всі ми відчуваємо, і ми не можемо уявити собі страждання тих, хто втратив всіх, кого вони любили. Наші серця розбиті», – сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кривава стрілянина по церкві в США: всі подробиці
06 листопад, 2017, 08:54